Buzz

Ο Αστον Κούτσερ συνεχίζει τις φάρσες!

στα 10

O Aστον Κούτσερ επιστρέφει στις Punk'd ρίζες του, στήνοντας στην Αυστραλία μία φάρσα για τις ανάγκες διαφημιστικού της Lenovο. Δείτε τι συνέβη...

Ο Αστον Κούτσερ συνεχίζει τις φάρσες!

Εχουν περάσει χρόνια από τότε που έστηνε φάρσες στους πάντες και όλοι ζούσαν με τον τρόμο της Punk’d εκπομπής του. Ομως ο Αστον Κούτσερ, επίσημο πρόσωπο για τα tablets της Lenovo, δέχθηκε να ξαναγλιστρήσει στην σκανταλιάρικη φύση του για λογαριασμό ενός διαφημιστικού γυρίσματος της εταιρίας.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής, με αυστραλέζικη προφορά και περούκα, μεταμορφώθηκε σε πωλητή καταστήματος ηλεκτρονικών συσκευών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οσοι πελάτες έμπαιναν στο JB Hi-Fi Store δεν ήξεραν ότι κάθε κίνησή τους καταγράφεται από κρυφές κάμερες κι ότι ο νεαρός που τους επιδεικνεύει τις δυνατότητες του νέου Yoga tablet της Lenovo είναι ο Αστον Κούτσερ.

Ομως, ο γεμάτος piercing, αεικίνητος ψηλός είχε... περίεργες μεθόδους πώλησης - όπως το να φιλά στο στόμα μία ηλικιωμένη πελάτισσα ή να προκαλεί σε Μπρα-ντε-φερ έναν πελάτη, βάζοντας ως στοίχημα ένα δωρεάν tablet.

Δείτε τη φάρσα:

.

Δείτε ακόμα: