Buzz

Art of the Southern Wild. Η ταινία του Μπεν Ζάιτλιν εμπνέει!

στα 10

Η ζωή των «Μυθικών Πλασμάτων του Νότου», δεν τελειώνει στην οθόνη. Αντίθετα «μεταναστεύουν» σε άλλες μορφές τέχνης, και εμπνέουν έργα, κάποια από τα οποία εκτίθενται online, στο επίσημο site του φιλμ.

Flix Team
Art of the Southern Wild. Η ταινία του Μπεν Ζάιτλιν εμπνέει!

Το «Beasts of the Southern Wild» έγινε με την βασική αρχή πως μια δημιουργική κοινότητα φίλων είναι η καλύτερη συνταγή για να κάνεις πετυχημένη τέχνη, γράφει το «μανιφέστο» του φιλμ στην επίσημη σελίδα της ταινίας.

Στην πορεία, δεν σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει το πλήθος των έργων τέχνης που άλλες ομάδες ή άνθρωποι δημιούργησαν με αφορμή την ταινία μας, από τραγούδια και ποιήματα μέχρι πίνακες ζωγραφικής.

Σιγά σιγά ξεκινήσαμε να χτίζουμε ένα ψηφιακό αρχείο από όλα τα έργα που εμπνεύστηκαν από το «Beasts» τα οποία ανακαλύψαμε online. Μερικά από αυτά, πίνακες, σκίτσα, digital prints, mixed media artworks, φωτογραφίες και... instagrams μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Αν έχετε ήδη δει την ταινία του Μπεν Ζάιτλιν πιθανότατα θα καταλάβετε τι είναι αυτό που γεννά σε τόσους ανθρώπους την ανάγκη να σχολιάσουν με ένα δικό τους έργο το «Beasts of the Souther Wild», αν όχι, μπορείτε να διαβάσετε την ενθουσιώδη κριτική του Flix και ίσως πάρετε μια καλή ιδέα.

1Jess Chen and Sierra Ulrich

1Helena McGill

1Julian Birchman

1Lisa Jane Persky

1Heather Murray

1Jorge Melgoza

1Morgan Marinoff

1Activeharpoon

1Chris Melberger

1Tracy Blanchard