Buzz

Μαντέψτε με ποιον ετοιμάζεται να συνεργαστεί ο Ντάρεν Αρονόφσκι

στα 10

Είναι υπέροχο όταν στην τέχνη δεν υπάρχουν στεγανά. Κι αυτή εδώ είναι μια τέτοια περίπτωση.

Μαντέψτε με ποιον ετοιμάζεται να συνεργαστεί ο Ντάρεν Αρονόφσκι

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει προσπεράσει εδώ και χρόνια το «ρόλο» του πραγματικού iron man, χτίζοντας μια καριέρα κι αναδεικνύοντας μια προσωπικότητα μάλλον υπερβατική. Είναι κι ο τέως βασιλιάς των μούσκουλων, είναι κι ο Αρνι με το πούρο, είναι κι ο (όχι πια) Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είναι κι ο μοναδικό και παντοτινός Εξολοθρευτής. Ο Σβαρτσενέγκερ τα έχει κάνει και τα έχει δοκιμάσει όλα χωρίς να ηττηθεί, οπότε γιατί να σταματήσει τώρα;

Διαβάστε ακόμη: Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ φέρνει πίσω τον Κόναν τον Βάρβαρο. Γιατί μπορεί.

Φαίνεται ότι μετά και την περσινή, απολαυστική συμμετοχή του στο «Terminator: Genisys», αλλά και τον νέο Κόναν τον Βάρβαρο που ετοιμάζει, ο Σβαρτσενέγκερ αναζητά έναν περίπατο στο πιο καλλιτεχνικό σινεμά. Η νέα ταινία όπου θα πρωταγωνιστήσει λέγεται «478», βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής κι έχει ήδη πουληθεί σε 19 χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Η ταινία είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης, με ήρωα έναν άντρα του οποίου η γυναίκα και το παιδί σκοτώνονται σε αεροπορικό δυστύχημα. Την ευθύνη φέρει ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, ο οποίος τίθεται σε αστυνομική προστασία γιατί κινδυνεύει να λιντσαριστεί από τον κόσμο. Ομως ο Αρνι δεν μπορεί να ξεπεράσει την οργή του κι αποφασίζει να εκδικηθεί.

Δείτε ακόμη: Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναπαριστά όλες του τις ταινίες μέσα σε 6 λεπτά

Το σενάριο του «478» (προφανώς ο αριθμός της μοιραίας πτήσης), υπογράφει ο Χαβιέρ Γκουγιόν, σεναριογράφος του «Enemy» του Ντενί Βιλνέβ. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ελιοτ Λέστερ, αλλά την παραγωγή, ως creative producer, της ταινίας παίρνει στα χέρια του ο Ντάρεν Αρονόφσκι με την εταιρεία του Protozoa, δίνοντας στο όλο πρότζεκτ μια πιο σκοτεινή απόχρωση, πάντα ευπρόσδεκτη.

Δείτε ακόμη: Οσα λένε ο Μίκαελ Χάνεκε κι ο Ντάρεν Αρονόφσκι μεταξύ τους...