Buzz

Το κέρινο ομοίωμα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ... τρομοκρατεί τον κόσμο!

στα 10

Μία φάρσα που έστησε ο «Εξολοθρευτής» αναστάτωσε το Χόλιγουντ και έγινε viral!

Το κέρινο ομοίωμα του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ... τρομοκρατεί τον κόσμο!

Τελικά ο πάλαι ποτέ σκληρός των μάτσο ταινιών των παιδικών μας χρόνων, δεν είναι και τόσο σκληρός. Ο άκαμπτος μποντιμπιλεντεράς Κυβερνήτης, δεν είναι καθόλου άκαμπτος. Αντιθέτως, ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ έχει αποδειχθεί ο πιο άνετος, cool, αυτοσαρκαστικός σταρ των ημερών μας. Μάλιστα, όσο μεγαλώνει, τόσο πιο έτοιμος είναι για παρωδία και χαβαλέ. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους διαβόητους «Αναλώσιμους».

Πριν από λίγο καιρό, για παράδειγμα, εμφανίστηκε στο late night show του Τζέμις Κόρντεν για να αναπαραστήσει σκηνές από όλη τη φιλμογραφία του, live.

Δείτε εδώ: Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ ξαναζεί ολόκληρη την φιλμογραφία του σε 6 λεπτά!

Σήμερα έχει κάνει το γύρο του κόσμου ένα άλλο διασκεδαστικό βίντεο του, που έχει γίνει, όπως υποψιάζεστε, viral: για να προωθήσει το νέο «Εξολοθρευτή», «Terminator: Genisys», αλλά και να στηρίξει τό φιλανθρωπικό πρόγραμμα σχολείων της Καλιφόρνια «After-School All-Stars», ο Αρνι, δέχθηκε να στήσουν στο κοινό μία περίτεχνη φάρσα. Μακιγιέζ και ενδυματολόγοι τον έκαναν να μοιάζει με το κέρινο ομοίωμά του και στήθηκε σε σάλα του μουσείο της Μαντάμ Τισό, περιμένοντας τα ανυποψίαστα θύματά του. Μετά πήγε το εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα: βγήκε στους δρόμους του Χόλιγουντ, έτσι, ως «Εξολοθρευτής».

Δείτε επίσης: Μία έκπληξη περίμενε στην κορυφή των σκαλιών τους θαυμαστές του «Ρόκι»: ο ίδιος ο Σταλόνε!

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε:


Διαβάστε περισσότερα: