Buzz

Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου»

στα 10

Ο 72χρονος πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια τρολάρει τον Τραμπ όπως του αρμόζει σε μια συνέντευξη που έγινε viral.

Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ: «Ο  Ντόναλντ Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου»

Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ (μαζί με τον Γκάμπριελ Λούνα) έχει την κεντρική συνέντευξη και το εξώφυλλο του Mens' Health, με αφορμή το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Εξολοθρευτή - «Terminator: Dark Fate»- 35 (ω, ναι!) χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρώτου.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα που λέει για το συνεχές κίνητρο που πρωταθλητή που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ, ούτε τώρα στα 72 του («δεν είμαι ανταγωνιστικός, απλά δεν μου αρέσει να χάνω»), ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια σχολιάζει και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Παρόλο που είναι γνωστός Ρεπουμπλικάνος, ο Σβαρτζενέγκερ έχει πολλές φορές αντιταχθεί δημοσίως στο πρόσωπο και τις πολιτικές του Τραμπ.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ αδειάζει τον Τραμπ: «Οχι, δε θα ψηφίσω τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο σ' αυτές τις εκλογές»

Arnold Schwarzenegger 607 1

Γιατί ασχολείται ο Τραμπ μαζί του και συνεχώς αναφέρει το «Celebrity Apprentice»; «Είναι ερωτευμένος μαζί μου. Αυτό συμβαίνει στ' αλήθεια. Ο Τραμπ θα ήθελε να μου μοιάζει. Δεν νομίζω ότι με φοβάται. Θυμάμαι παλιά, όταν πηγαίναμε μαζί σε αγώνες πάλης, ο τρόπος που χάζευε τα ανδρικά σώματα, την κίνηση των γυμνασμένων αθλητών στο ρινγκ, την περφόρμανς τους - έμοιαζε να έχει μεγάλο θαυμασμό για όλα αυτά...»

Arnold Schwarzenegger 607 2

Με θαύμαζε «Με ρωτούσε συνέχεια για τις ταινίες. Πώς κάνω τα σταντς μου «και είναι τόσο πιστευτά». Με ρωτούσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, πράγματα που τον γοήτευαν. Πώς πουλάει κανείς τον εαυτό του με μια ερμηνεία; Πώς αντιμετωπίζει μια σκηνή, για παράδειγμα. "Πώς μπαίνεις σε μία σκηνή με στόχο να την πουλήσεις σε μένα τελικά, ώστε εγώ να αισθανθώ κάτι;" Το έβρισκε όλο αυτό συναρπαστικό. "Πώς μετά το ξανακάνεις με τις συνεντεύξεις;" μου έλεγε...»

Arnold Schwarzenegger 607 3

Μπορεί ένα celebrity να γίνει επιτυχημένος πολιτικός; «Καυτηριάζω τον Τραμπ γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει Πρόεδρος. Παρέμεινε η περσόνα του Ντόναλντ Τραμπ. Είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό γιατί ήμουν πολύ αυστηρός και με τον εαυτό μου όταν έγινα Κυβερνήτης. Επρεπε να αποκοπώ τον σταρ και να γίνω Κυβερνήτης. Δεν τα κατάφερα απόλυτα. Πίστευα ότι το κύτταρο του πρωταθλητή (ότι πάντα υπηρετώ κάτι με πειθαρχία και δύναμη - επιμένω, επιμένω, επιμένω μέχρι που γίνεται), φτάνει και στην πολιτική. Κατάλαβα ότι δεν είναι έτσι. Στην πολιτική πρέπει να είσαι ηγέτης. Να ενώνεις τους ανθρώπους. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος, προσπάθεια και ταλέντο να κάνεις τον κόσμο να σε ακολουθεί. Αν δεν το έχεις, μείνε εκτός πολιτικής...»

Arnold Schwarzenegger 607 4

«I’m da winnah» «Δεν είμαι ανταγωνιστικός τύπος - απλά δεν μου αρέσει να χάνω. Αυτό με βοήθησε και στην καριέρα μου. Εμπαινα στο σετ και θαύμαζα τους συμπρωταγωνιστές μου, τον σκηνοθέτη μου, το συνεργείο. Επρεπε να σταθώ κι εγώ στο ύψος μου. Αυτό έκανα και με την πολιτική. Αυτό έκανα με τον πρωταθλητισμό. Αυτό κάνω κάθε μέρα στο γυμναστήριο με τα πιτσιρίκια γύρω μου...»

«Δεν ήθελα να με λιώσει» ομολογεί ο Γκάμπριελ Λούνα «Επρεπε να φέρω το σώμα μου στην πιο τέλεια φυσική κατάσταση. Γιατί, όταν δέχθηκα το ρόλο έπινα ουίσκια και κάπνιζα και έτρωγα τζανκ. Επρεπε να τα κόψω όλα. Γιατί το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα σταθώ απέναντί του στο πλατό. Και δεν ήθελα να μοιάζω σαν κάτι που μπορεί να λιώσει. Ηθελα να με δει σαν έναν άξιο αντίπαλο. Πάντως, ναι, μπορεί να πάθεις σοκ απέναντί του. Είναι και μία ιστορική φιγούρα πλέον. Ομως ο ίδιος δεν βάζει τον εαυτό του στο βάθρο. Πάντα σε κοιτάει στα ίσια...»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη των Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Γκάμπριελ Λούνα στο επίσημο site του Mens Health.

Διαβάστε περισσότερα: