Buzz

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Τζέιμς Γουντς είσαι ένας πουριτανός, ομοφοβικός υποκριτής

στα 10

O Τζέιμς Γουντς αποκάλεσε το «Call Me By Your Name» ανήθικο στο twitter. Κι ο πρωταγωνιστής Αρμι Χάμερ του έδωσε την πιο εύστοχη απάντηση.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: Τζέιμς Γουντς είσαι ένας πουριτανός, ομοφοβικός υποκριτής

Ο Τζέιμς Γουντς είναι δημόσια δηλωμένος Ρεπουμπλικάνος και συχνά απερίφραστα συντηρητικός στις απόψεις του για κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Απόλυτο δικαίωμά του. Μήπως όμως όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι δε θα έπρεπε να ρίχνει πέτρες;

Σε πρόσφατο πόλεμο που ξεκίνησε στο twitter, ο Γουντς επιτέθηκε στο «Call Me by Your Name» του Λούκα Γκουαντανίνο για το γκέι θέμα του: «Ενας 24χρονος άντρας. Ενα 17χρονο αγόρι. Στεκόμαστε μάρτυρες όσο γκρεμίζονται και τα τελευταία όρια ηθικής...»

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Αρμι Χάμερ, δεν άφησε το ομοφοβικό σχόλιο να πέσει κάτω.

Διαβάστε ακόμη: Εντωμεταξύ στο Χόλιγουντ, ο Τζέιμς Γουντς επιτίθεται με ομοφοβικό tweet στον Αντερσον Κούπερ

James woods tweet armie hammer 607

Η απάντησή του μάλιστα έγινε viral, καθώς... απλά διατύπωνε το προφανές: ο Γουντς στα 59 του χρόνια ήταν δημόσια ζευγάρι με τη 19χρονη Ασλεϊ Μάντισον, ενώ στα 66 του χώρισε για να τα φτιάξει με την 20χρονη Κρίστεν Μπόγκες. Ο Γουντς επιτίθεται στην ιδέα μιας σχέσης ανάμεσα σ' έναν νεαρό άντρα, με ένα οριακά ανήλικο αγόρι, ενώ οι δικές του επιλογές, ξεκάθαρα στοχευμένες σε νεαρά κορίτσια, δε θεωρούνται μεμπτές στην προσωπική του ηθική.

Μπορεί κανείς να αναλώσει πολύ χρόνο συζητώντας τι είναι κοινωνικά αποδεκτό (συγγνώμη, αυτό δεν το κάνει κι απαραίτητα σωστό) ή να προσθαφαιρεί ποια ακριβώς διαφορά ηλικίας θεωρείται «ηθική» κι αν το 17 με το 19 έχει σημασία.

Ομως, λίγες ώρες μετά την απάντηση του Χάμερ, ήρθε και ο καταπέλτης από την ηθοποιό Αμπερ Τάμπλιν («Sisterhood of the Traveling Pants»). Ετσι, για να διαλύσει κάθε άλλο επιχείρημα και να τελειώνουμε με την υποκρισία.

James Woods tweet 607

Διαβάστε περισσότερα: