Buzz

Ο Αρμι Χάμερ παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο του στο «Call Me by Your Name»

στα 10

«Ηθελα να τον απορρίψω. Με φόβιζε».

Ο Αρμι Χάμερ παραλίγο να απορρίψει τον ρόλο του στο «Call Me by Your Name»

Εχοντας ήδη κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Sundance, και αργότερα στο Βερολίνο, η νέα ταινία του Ιταλού Λούκα Γκουαντανίνο «Call Me by Your Name» έχει καταφέρει να κερδίσει τα εύσημα όχι μόνο των κριτικών αλλά και του κοινού οι οποίοι το χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο «queer αριστούργημα» και «κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό ρομάντζο».

Διαβάστε τη γνώμη του Flix: Το «Call Me by Your Name» είναι κάτι παραπάνω από ένα καλοκαιρινό ρομάντζο

Η ταινία προβλήθηκε χτες και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο η οποία απέσπασε ένα από τα πιο θερμά, μέχρι στιγμής, χειροκροτήματα από όλους όσους παραβρέθηκαν στην προβολή της. Εκεί ήταν και οι πρωταγωνιστές της ταινίας ο Αρμι Χάμερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ. Ο Χάμερ ακούγεται πως έχει κερδίσει ήδη μια υποψηφιότητά για τα Οσκαρ του 2018, αλλά από ότι φαίνεται ο ίδιος σχεδόν απέρριψε τον συγκεκριμένο ρόλο όταν του τον πρότειναν.

Διαβάστε ακόμα: Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ανακοινώνει το βαρύ πυροβολικό του

armie hammer

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε μετά την ταινία, ο Χάμερ είπε πως «ήθελα να τον απορρίψω. Με φόβιζε. Είχα αγχωθεί με όλο αυτό το γυμνό το οποίο υπήρχε αρχικά στο σενάριο. Και μου έρχονται εικόνες της κόρης μου να βρίσκεται στο σχολείο, είναι ήδη 13 χρονών, και να την πειράζουν και να της δείχνουν εικόνες από το πέος μου και να λέω ω, θέε μου». Αλλά οι πολύωρες συζητήσεις με τον Γκουαντανίνο κατάφεραν τελικά να του αλλάξουν γνώμη, και τελικά συμφώνησε να τον δεχτεί «γιατί ο ρόλος αυτός με προκαλούσε και έπρεπε να τον πάρω», κατέληξε ο Χάμερ.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αντρέ Ασιμάν, και σε σενάριο του Τζέιμς Αϊβορι, το φιλμ εκτυλίσσεται το 1983 και εξιστορεί τη σύντομη ερωτική σχέση ανάμεσα στον 17χρονο γιο ενός ζευγαριού Αμερικανών ακαδημαϊκών και στον 24χρονο βοηθό του πατέρα του, που έρχεται για μερικές εβδομάδες στη βίλα τους στην Ιταλία για να τον βοηθήσει στην εργασία του. Ο νεαρός Ελιο, ακόμη κι αν περνά το καλοκαίρι ξένοιαστος φλερτάροντας με τη φίλη του και νιώθει αρχικά μάλλον εχθρικά απέναντι στον καινούργιο τους επισκέπτη, σύντομα θα ανακαλύψει το ξύπνημα συναισθημάτων που μοιάζει να μην άφηνε να φανερωθούν και η έλξη του για τον Ολιβερ θα τον οδηγήσει να τον κατακτήσει.

Η ταινία με ελληνικό τίτλο «Να με Φωνάζεις με τ’ Ονομά σου» θα κάνει την πρεμιέρα της στo Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας 23ες Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τη 1 Οκτώβρη, και θα ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Φεβρουαρίου 2018 από την Feelgood.


Διαβάστε ακόμη

Call Me by Your Name poster 607