Buzz

Winter is coming: Τρέιλερ για το «Arctic» με τον Μαντς Μίκελσεν

στα 10

Οπου ο σκανδιναβός ηθοποιός δοκιμάζει τις αντοχές του στο κρύο -κι όχι μόνο.

Winter is coming: Τρέιλερ για το «Arctic» με τον Μαντς Μίκελσεν

Ενας βραζιλιάνος, κι ένας Δανός συναντιούνται στον αρκτικό κύκλο. Οχι δεν είναι η αρχή από ένα (χμ…) κρύο αστείο, αλλά η πραγματικότητα πίσω από την ταινία του Τζο Πένα με πρωταγωνιστη τον πάντα εξαιρετικό Μαντς Μίκελσεν.

Με την συμμετοχή του Εκτός Συναγωνισμού στο Φεστιβάλ Καννών το «Arctic» φιλοδοξεί να είναι μια περιπέτεια επιβίωσης που θα ικανοποιήσει το κοινό κάθε είδους αίθουσας ή οθόνης με τον Μικελσεν σχεδόν ολομόναχος να στηρίζει μια ταινία που στις καλύτερες στιγμές της είναι όντως συναρπαστική και σε άλλες αληθινά επώδυνη.

Διαβάστε περισσότερα για το φιλμ εδώ

arctic 607

Ο Μίκελσεν είναι ένας άντρας που έχει παγιδευτεί στην καρδιά της Αρκτικής μετά την πτώση του αεροπλάνου του. Ευρηματικός και ψύχραιμος σαν άλλος Οδυσσέας, έχει φτιάξει το δικό του καταφύγιο, ψαρεύει πέστροφες μέσα από τον πάγο και στέλνει τακτικά σήματα SOS ελπίζοντας στη διάσωση.

arctic 607

«Το «Arctic» μοιάζει με μια κατασκευαστική περιπέτεια τόσο δύσκολη, όσο κι αυτή του ήρωά του. Μέσα από το τρομακτικό τίποτα, τα βουνά και τις πεδιάδες συνεχόμενου λευκού, τις θύελλες και τον πάγο, μέσα σε μια τούντρα που σκεπάζει κάθε ίχνος ζωής, δημιουργεί μια εικαστικά φωτογενή περιπέτεια, παγιδεύοντας τον ήρωά του με διαδοχικά κι αυξανόμενης δυσκολίας εμπόδια» γράφαμε στην κριτική μας από τις Κάννες. Και ίσως ακόμη πιο σημαντικά: «Ούτε το πολικό ψύχος δεν μειώνει το hotness του Μαντς Μίκελσεν.»

arctic 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ για την έξοδό του στις γαλλικές αίθουσες, εν αναμονή της κυκλοφορίας του και στην Ελλάδα όταν σφίξουν τα κρυα.


Δείτε ακόμη: