Industry

Η Apple συνεργάζεται με την A24 για την παραγωγή μιας σειράς ταινιών

στα 10

Η εταιρία παραγωγής ταινιών όπως το «Moonlight» και το «Room» υπέγραψε συμβόλαιο για μια «πολυετή συνεργασία» με τον τεχνολογικό κολοσσό.

Η  Apple συνεργάζεται με την A24 για την παραγωγή μιας σειράς ταινιών

Δεν είναι μυστικό, αντιθέτως, η επικείμενη είσοδος της Apple στον τομέα παραγωγής «ψυχαγωγικού προϊόντος» και η υπηρεσία streaming που ετοιμάζεται να λανσάρει, αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θεματα των τελευταίων χρόνων.

Ξέρουμε ήδη ότι έχει υπογράψει συμφωνίες για πρωτότυπες σειρές με ανθρώπους όπως ο Στλιβεν Σπίλμπεργκ, η Ρις Γουίδερσπουν, ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και η Οπρα Γουίνφρι και ξέρουμε επίσης -αν πιστέψουμε τις φήμες- ότι θέλει οι σειρές της να απευθύνονται σε «όλη την οικογένεια», αφού ο ακούγονται ήδη διάφορα παράπονα ότι οι επικεφαλείς της παραγωγής ζητούν από τους δημιουργούς να προσέξουν το πόσο «προκλητικό» θα είναι το περιεχόμενο των σειρών τους.

Δείτε ακόμη: O Γιώργος Λάνθιμος και οι πρωταγωνίστριές του στο οσκαρικό εξώφυλλο του Hollywood Reporter!

a24 607

Κάτι που κάνει την συμφωνία με την Α24, ένα στούντιο που δεν φοβάται να πάρει ρίσκα, να μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ακόμη κι αν δεν είναι καθόλου σαφές τι μορφή θα έχει. Δεν ξέρουμε για παράδειγμα αν οι ταινίες που θα παράξει η εταιρεία για λογαριασμό της Apple θα προορίζονται αποκλειστικά για την streaming υπηρεσία της ή αν θα έχουν διανομή και στις αίθουσες, ξέρουμε όμως ότι δεν πρόκειται για μια αποκλειστική συνεργασία κι ότι η Α24 θα συνεχίσει να λειτουργεί κι ως ανεξάρτητο στούντιο.

Σε κάθε περίπτωση, με την Α24 να είναι φέτος υπεύθυνη για ταινίες όπως το «Hereditary», ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Δείτε ακόμη: