Buzz

Από την Τζούλια Ρόμπερτς μέχρι τον Χιου «Dr. House» Λόρι: δείτε τις πρώτες οντισιόν διάσημων σταρ!

στα 10

Νάταλι Πόρτμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον σε ηλικία που θα έπρεπε να παίζουν με κούκλες. Η Τζούλια Ρόμπερτς άβαφη. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μαγικός. Ο Δράκουλας Τζέραρντ Μπάτλερ scary (κι όχι με την καλή έννοια). Δείτε τα βίντεο των πρώτων ακροάσεων διάσημων σταρ!

Από την Τζούλια Ρόμπερτς μέχρι τον Χιου «Dr. House» Λόρι: δείτε τις πρώτες οντισιόν διάσημων σταρ!

Τι είδαν σ' αυτούς και τους έδωσαν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους; Με αφορμή αυτό του Τζέραρντ Μπάτλερ ως «Δράκουλα» που μόλις κυκλοφόρησε, συγκεντρώσαμε μερικά από τα βίντεο αρχεία που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ και ... εκθέτουν σταρ στις πρώτες τους προσπάθειες μπροστά από τους χολιγουντιανούς casting directors. Απολαύστε λοιπόν τις οντισιόν μερικών ηθοποιών που σήμερα είναι πλούσιοι, διάσημοι και μερικοί από αυτούς.. κάτοχοι Οσκαρ! Προσοχή: δεν πήραν όλοι τους ρόλους για τους οποίους πέρασαν ακρόαση.

.

Νάταλι Πόρτμαν. Διαβάζει για το ρόλο με τον οποίο μας συστήθηκε και έγινε διάσημη σε ηλικία 12 χρονών (πόσο όμως μικροδείχνει!) Ως «Ματίλντα» για το «Leon» (1994)


.

Σκάρλετ Γιόχανσον για το «Τζουμάντζι» (1995) Πρέπει να της το παραδεχτούμε: είχε στυλάκι, βλέμμα, αυθάδεια και... χείλια, από τότε!


.

Τζούλια Ρόμπερτς, 1989. Φορώντας μία ρόμπα γιαγιάς 5 νούμερα μεγαλύτερή της, με άχαρα πιασμένα τα κόκκινα μαλλιά και άβαφη. Μόλις γυρίζει προς το φακό όμως έχει "αυτό" το χαμόγελο και το ελαφίσιο βλέμμα. Οποιος είδε ότι χρειάζεται απλά λίγο styling και 12 μήνες για να μεταμορφωθεί σε «Pretty Woman», έχει κερδίσει επάξια τη δουλειά του.


.

Σάντρα Μπούλοκ. Αν εξαιρέσεις τη φριχτή μόδα των αρχών της δεκαετίας του 90 με μαλλιά- κεφτέδες στην κορυφή των γυναικείων κεφαλιών... ίδια και απαράλλαχτη.


.

Madonna, 1982 για το «Fame». Οι φανατικοί να μας ενημερώσουν: την απέρριψαν τότε; Γιατί 2 χρόνια μετά τους εκδικήθηκε και μάλλον ο casting director της τηλεοπτικής σειράς πρέπει να τραβούσε τα περμανάντ μαλλιά του!


.

Τζέραρντ Μπάτλερ, 2000 για το «Dracula 2000». Εσείς τι λέτε; Από την μία... οντισιόν είναι δεν είναι όλα τέλεια κάτω από αυτές τις συνθήκες. Από την άλλη, τον βρίσκουμε λίγο ... κωμικό. Ας συμβιβαστούμε σ' αυτό: η τελευταία 10ετία του πρόσθεσε την απαραίτητη εμπειρία να ξέρει πότε το παρακάνει.


.

Χιου Λόρι - ήδη γνωστός, αλλά πέρασε ακρόαση για το ρόλο του « Dr. House». Ισως αυτή να είναι η τέλεια οντισιόν. Κανείς δεν πρέπει να χρειάστηκε δεύτερη λήψη για να καταλάβει ότι είχαν στα χέρια τους αξονική τομογραφία καθαρόαιμης ευφυΐας.


.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η γνωστή ακρόαση μπροστά στον Φράνσις Φορντ Κόπολα για το ρόλο του Σάνι Κορλεόνε που τελικά κατέληξε στον Τζέιμς Κάαν (μετά από πίεση του στούντιο). Δύο χρόνια αργότερα ως νεαρός Βίτο Κορλεόνε θα κέρδιζε το Οσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου.


.

Πολ Νιούμαν, 1955, για το ρόλο του «Ααρον», αδελφού του χαρακτήρα του Τζέιμς Ντιν στο «Ανατολικά της Εδέμ». Ο Ντιν είχε ήδη τον ρόλο από τον Ελία Καζάν, ο Νιούμαν ήταν ανερχόμενος και προσπαθούσαν να βρουν τον τύπο του. Δεν τον βρήκαν σ' αυτή την ταινία και ένας από τους πιο σπουδαίους μετέπειτα χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές απορρίφθηκε.

Τζέιμς Ντιν: «Φίλησέ με»

Πολ Νιούμαν: «Δεν μπορώ εδώ!»