Buzz

To «Ant-Man» της Marvel έχει (ξανά) σκηνοθέτη

στα 10

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Εντγκαρ Ράιτ από το πρότζεκτ, το «Ant-Man» της Marvel βρίσκει αναπάντεχο σκηνοθέτη στο όνομα του Πέιτον Ριντ.

To «Ant-Man» της Marvel έχει (ξανά) σκηνοθέτη

Η απάντηση στην ερώτηση «Ποιος είναι ο Πέιτον Ριντ;» είναι κάτι που κανένας φαν της Marvel δεν θα ήθελε να ακούσει, κι αυτό γιατί η προϊστορία του Ριντ αποτελείται από κωμωδίες όπως το «Yes Man» με τον Τζιμ Κάρεϊ, το «The Break-Up» με την Τζένιφερ Ανιστον και τον Βινς Βον και (ευτυχώς για όλους μας) το «Bring it On» με την Κίρστεν Ντανστ το 2000.

Η ανακοίνωση για τον Πέιτον Ριντ ήρθε για να καταλαγιάσει το θόρυβο γύρω από το «Ant-Man» που ξεκίνησε όταν ο Εντγκαρ Ράιτ που ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας μέχρι πρόσφατα και την ακολούθησε και τα οκτώ χρόνια της ανάπτυξής της, αποχώρησε λόγω «δημιουργικών διαφορών» όπως υποστήριξε. Προς μεγάλη απογοήτευση των φανατικών που θα ήθελαν πολύ να δουν τον άνθρωπο που πέτυχε διάνα στη μεταφορά του «Scott Pilgrim» στη μεγάλη οθόνη να κάνει το ίδιο και για έναν από τους πιο διάσημους ήρωες της Marvel.

Μετά την αποχώρηση του Ράιτ, ο Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε απογοητευμένος («Είμαι μεγάλος φαν των ταινιών του. Η καρδιά μου είναι μαζί του. Ηταν στο πρότζεκτ εδώ και καιρό, αλλά είναι τόσο ταλαντούχος που θα ακούσουμε σίγουρα πολλά από αυτόν και είμαι σίγουρος με κάποια δόση εκδίκησης.»

Μέσω του επίσημου site της η Marvel ανακοίνωσε την αντικατάσταση του Ράιτ με τον Πέιτον Ριντ, διατηρώντας την ίδια ημερομηνία εξόδου για το φιλμ (17 Ιουλίου 2015), αλλά και ανακοινώνοντας πως ο Ανταμ ΜακΚέι (γνωστός από το «Anchorman» και υποψήφιος για λίγο να αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας) θα συνεργαστεί στο σενάριο. Τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ σύμφωνα με την επίσημη υπόθεση της Marvel:

«Οπλισμένος με την απίστευτη ικανότητα να μικραίνει σε διαστάσεις, αλλά να αυξάνει σε δύναμη, ο απατεώνας Σκοτ Λανγκ (τον υποδύεται ο Πολ Ραντ) πρέπει να συμφιλιωθεί με τον ήρωα μέσα του και να βοηθήσει τον μέντορά του, Δρ. Χανκ Πιμ (τον υποδύεται ο Μάικλ Ντάγκλας) να προστατέψει το μυστικό πίσω από το κοστούμι του Ant-Man από μια νέα γενιά απειλών. Ενάντια σε φαινομενικά απροσπέλαστα εμπόδια, ο Πιμ και ο Λανγκ πρέπει να οργανώσουν μια απάτη που θα σώσει τον κόσμο.»

Το ότι η κατεύθυνση θα είναι κωμική, είναι κάτι που έχουμε αντιληφθεί με το παραπάνω. Για τα υπόλοιπα, αναμένουμε...

2

Διαβάστε ακόμη: