Buzz

Το μέγεθος μετράει; Πέντε λεπτά με τον «Ant Man»

στα 10

Επειδή ένα απλό τρέιλερ δεν είναι αρκετό!

Το μέγεθος μετράει; Πέντε λεπτά με τον «Ant Man»

Η νέα ταινία της Marvel μπορεί να μην έχει εκ πρώτης όψεως το ίδιο εκτόπισμα με τους μεγάλους υπερηρώες της, όμως έχει αναμφίβολα την ικανότητα να κάνει την έκπληξη και παρά το μικρότερο «μέγεθος» της να γίνει ένα ακόμη success story στην λαμπρή μέχρι τώρα καριέρα της Marvel.

Στο κάτω κάτω ο Ant-Man ήταν ένας από τους original «Avegers», έστω κι αν σε αυτό το origins story δεν θα βρείτε πολλούς από τους εκδικητές, κάτι που κάνει αυτό το φιλμ να ορίζει την δική του γωνία στο σύμπαν της Marvel, ανοίγοντάς το προς μια καινούρια κατεύθυνση.

ant-man 607

Και δίνοντάς του όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε από το αυτό το πεντάλεπτο τρέιλερ που ακολουθεί, μια ακόμη πιο γερή δόση χιούμορ απ ότι τα φιλμ του στούντιο μας έχουν συνηθίσει.

Στην πραγματικότητα κι αν πιστέψουμε τον επικεφαλής του κινηματογραφικού τμήματος της Marvel, Κέβιν Φάιγκι που λέει πως οι ταινίες που κάνουν δεν είναι superhero movies, αλλά genre films, τότε το «Ant-Man» μοιάζει σαφώς με μια heist comedy. Σε μικροσκοπική κλίμακα ίσως μα όχι λιγότερο απολαυστική.

ant-man 607

Σκηνοθετημένη από τον Πέιτον Ριντ, με τον Πολ Ραντ να κρατά εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι αυτόν του συν-σεναριογράφου, η νέα ταινία της Marvel κυκλοφορεί στις αμερικάνικες αίθουσες στις 17 Ιουλίου (στην Ελλάδα αρχές Σεπτεμβρίου) κι αυτή η χορταστική δόση από πλάνα, πιθανότατα θα σας κάνει να την περιμένετε με λίγο μεγαλύτερη ανυπομονησία.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: ANT-MAN