Buzz

O Πολ Ραντ είναι ένας διαφορετικός υπερήρωας στο «Ant-Man»

στα 10

Κι όχι μόνο λόγω του μικροσκοπικού μεγέθους του! Δείτε το το πρώτο τρέιλερ από το φιλμ της Marvel.

O  Πολ Ραντ είναι ένας διαφορετικός υπερήρωας στο «Ant-Man»

H αλήθεια είναι πως ο (τις περισσότερες φορές) κωμικός ηθοποιός δεν είναι ο πρώτος που θα σου ερχόταν στο μυαλό για μια ταινία της Marvel, όμως το studio έχει δοκιμάσει ξανά με επιτυχία στο παρελθόν να προτείνει λίγο πολύ παράξενες επιλογές για τους κινηματογραφικούς της ήρωες.

Στ΄αχνάρια του Κρις Πρατ στους «Φύλακες του Γαλαξία» και φυσικά τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως «Iron Man», ο Ραντ φορά την στολή του «Ant-Man», αλλά έχει κάτι να πει για το όνομα του υπερήρωα σε μια σκηνή που δείχνει ότι το χιούμορ προφανώς δεν θα απουσιάζει από το φιλμ του Πέιτον Ριντ.

Το πρώτο τρέιλερ όμως προτιμά να χτίσει μια ατμόσφαιρα που τον «πουλά» σαν έναν διστακτικό μα αποτελεσματικό ήρωα μέσα από κάτι σαν ένα sales pitch από τον μέντορα κι εφευρέτη της διαδικασίας σμίκρυνσης Χένρι Πιμ, αλλά κι από ένα μοντάζ σκηνών δράσης που υπόσχεται θέαμα.

Το πακέτο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως δεν δείχνει καθόλου άσχημο, ακόμη κι αν δεν δείχνει στ΄αλήθεια και κάτι καινούριο ή άξιο να χειροκροτήσεις. Η τρέλα που είχε το πρώτο τρέιλερ του «Guardians of the Galaxy» και ο τρόπος που εκείνη η ταινία έδειχνε να ακροβατεί στο χείλος της παρωδίας -για να εκτιναχθεί στον θρίαμβο- είναι εδώ απούσα. Αλλά ο Πολ Ραντ αποτελεί από μόνος του ένα καλό δέλεαρ...


Διαβάστε και δείτε ακόμη: