Buzz

Ενα ακόμα Οσκαρ στην Αν Χάθαγουεϊ παρακαλούμε

στα 10

Ούτε στους «Αθλιους» και την οσκαρική της Φαντίνα δεν είχε πείσει τόσο πολύ με την ερμηνεία της. Η Αν Χάθαγουεϊ καβαλάει την «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους για τα «Lip Sync Battles» και γίνεται viral...

Ενα ακόμα Οσκαρ στην Αν Χάθαγουεϊ παρακαλούμε

Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου στο Spike TV το «Lip Sync Battle», η εκπομπή που γεννήθηκε από τη βινιέτα του Tonight Show που ήθελε τον Τζίμι Φάλον να συναγωνίζεται τους καλεσμένους του σε εκτελέσεις/μιμήσεις διάσημων τραγουδιών. Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και λίγο πικραθήκαμε: ό,τι έμοιαζε αυθόρμητο, χειροποίητο, αυθεντικά αστείο, σαν ένα πιο ανατρεπτικό και απαιτητικό αλλά ακόμα φιλικό παιχνίδι Παντομίμας, τώρα έχει μεταμορφωθεί σε υπερπαραγωγή με κουστούμια, σκηνικά, χορογραφίες με επαγγελματικά μπαλέτα, τη μοντέλα-σύζυγο του Τζον Λέτζεντ στο μπαρ να δείχνει μπούστο και να πετά ανοησίες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε clips από το «Lip Sync Battle» του Spike TV

Ομως το teaser του δεύτερου επεισοδίου πραγματικά είναι όλα τα λεφτά. Και για αυτό, εδώ και λίγες ώρες που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχει γίνει viral και βρίσκεται πρώτη είδηση σε όλα τα entertainment sites.

Η (οσκαρική) Αν Χάθαγουεϊ στο επεισόδιο της Πέμπτης συναγωνίζεται μία από τις ιδρυτικές φιγούρες του παιχνιδιού - την Εμιλι Μπλαντ. Κι επιλέγει να μεταμορφωθεί σε Μάιλι Σάιρους και να δώσει τη δική της παθιάρικη εκτέλεση στο «Wrecking Ball».

Xαζέψτε πώς ξεκίνησαν όλα με τον Τζίμι Φάλον και διάσημους καλεσμένους του σε Lip Sync Battles

anne hathaway lip sync 607

Και διδάσκει πώς παίζεται το παιχνίδι. Αυτοσαρκαστική, γελοία, over-the-top θεατρίνα, υπέροχη, το ζει σαν να είναι στο σαλόνι του σπιτιού της κι έχει απέναντί της μόνο φίλους. Αυτή είναι η επιτυχημένη πλευρά της αμερικανικής τηλεόρασης. Το κωλοδάχτυλο αφιερωμένο στη σοβαροφάνεια μας.

Απολαύστε την:


Δείτε περισσότερη late night television: