Buzz

Πόσο «Barbie» είναι η Αν Χάθαγουεϊ;

στα 10

Μετά την αποχώρηση της Εϊμι Σούμερ, φαίνεται ότι η Αν Χάθαγουεϊ θ' αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη live-action και ανατρεπτική εκδοχή τής «Barbie».

Πόσο «Barbie» είναι η Αν Χάθαγουεϊ;

Δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Αλλά μπορεί και να έχει πλάκα. Η live-action εκδοχή τής «Barbie», δηλαδή η ταινία με ηρωίδα τη «ζωντανή» κούκλα τής Mattel που γαλούχησε γενιές, είναι ούτως ή άλλως στα σκαριά. Κι ενώ η Εϊμι Σούμερ, πρώτη επιλογή για τον κεντρικό ρόλο, αποχώρησε λόγω χρονικών δυσκολιών, η νέα επιλογή πρωταγωνίστριας που ακούγεται αυτές τις μέρες, είναι εξίσου απρόσμενη.

Διαβάστε ακόμη: Η Εϊμι Σούμερ αποχώρησε από την ταινία της «Barbie»

barbie 607

αν χάθαγουεϊ 607

Η Αν Χάθαγουεϊ, οσκαρική ηθοποιός μετά το «Les Miserables», την οποία τελευταία καμαρώσαμε στο «Colossal» κι ετοιμαζόμαστε να δούμε στο «Ocean's Eight», φαίνεται πως θ' αναλάβει να γίνει η Barbie στη θέση τής Barbie στην ταινία που θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει μια συμβατική ταινία για την υπερ-τέλεια εμβληματική κούκλα που έδωσε το όνομά της σε ολόκληρη κατηγορία γυναικών. Το σενάριο υπογράφει η Ντιάμπλο Κόντι μαζί με την Κιμ Κάραμελ, αδελφή της Εϊμι Σούμερ και τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Αλίθια (όπως Αλήθεια) Τζόουνς, τής οποίας η φαρσκοκωμωδία «Fun Mom Dinner» αναμένεται τον Αύγουστο στην Αμερική.

Για προετοιμασία πριν τη live-action «Barbie», διαβάστε τις κριτικές του Flix για τις «Barbie» κινουμένων σχεδίων που βγήκαν, ως τώρα, στο σινεμά:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: