Buzz

Απ’ έξω κούκλα από μέσα πανούκλα: Τρέιλερ για το «Annabelle: Creation»!

στα 10

Η σατανική κούκλα που γνωρίσαμε μέσα από το «Conjuring» και το «Annabelle» επιστρέφει.

Απ’ έξω κούκλα από μέσα πανούκλα: Τρέιλερ για το «Annabelle: Creation»!

Δεν υπάρχει αμφιβολία… Μετά τους κλόουν, οι παλιομοδίτικες παιδικές κούκλες είναι ίσως ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που θα μπορούσε να επιστρατεύσει μια ταινία τρόμου. Αρκεί όμως αυτό για να κρατήσει το ενδιαφέρον για μια συνέχεια σε μια ήδη μάλλον μέτρια ταινία; Αυτό πάντως πιστεύουν οι δημιουργοί του «Annabelle: Creation».

Οταν είχαμε δει το πρώτο «Conjuring», είχαμε φυσικά υποψιαστεί πως η σατανική κούκλα Αναμπελ θα ζητούσε τη δική της ταινία, όπως και το κατάφερε, καταλήγοντας βέβαια σε φτηνές ανατριχίλες στις οποίες όμως το νεανικό target group ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, με αποτέλεσμα ένα σίκουελ να μπει σε εφαρμογή με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε ακόμη: O Pennywise κατακτά το ίντερνετ με τo τρέιλερ του «It» να σπάει τα ρεκόρ

Annabelle: Creation

Το «Annabelle: Creation» σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ του «Μη Σβήσεις το Φως», το σενάριο υπογράφει ο Γκάρι Ντόμπερμαν (υπεύθυνος για την προηγούμενη ταινία της Αναμπελ, αλλά και για τη πολυαναμενόμενη διασκευή του «It»), ενώ την παραγωγή κρατούν γερά ο Τζέιμς Γουάν και ο Πίτερ Σάφραν των «Conjuring».

Η ταινία αποτελεί ουσιαστικά πρίκουελ του προηγούμενου φιλμ, ανατρέχοντας στην ιστορία δημιουργίας της σατανικής κούκλας. Η υπόθεση αναφέρει πως αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγός του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής, που σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Αναμπελ.

Annabelle: Creation 607

Το πρώτο κανονικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις είναι -ομολογουμένως- αρκετά τρομακτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα πριν δούμε ολόκληρο το πόνημα, που έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.


Δείτε εδώ και νέο τρέιλερ του «Annabelle: Creation»:


Διαβάστε ακόμη

Annabelle: Creation poster 607