Φεστιβάλ / Βραβεία

Για πρώτη φορά και στην Αθήνα η Αγορά του Animasyros

στα 10

Το Animasyros διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το επιτυχημένο τμήμα της Αγοράς στη Σύρο, ενώ για πρώτη φορά επεκτείνεται φέτος και στην Αθήνα.

Flix Team
Για πρώτη φορά και στην Αθήνα η Αγορά του Animasyros

Το Animasyros διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το επιτυχημένο τμήμα της Αγοράς στη φυσική του έδρα, το νησί της Σύρου, ενώ επεκτείνεται και στην Αθήνα με τη διοργάνωση της πρώτης Athens Animation Agora (3Α), λίγες μέρες πριν από την έναρξή του.

Εχοντας αναπτυχθεί σε ένα δυναμικό τμήμα του φεστιβάλ, η Αγορά στοχεύει στο να δημιουργήσει ευκαιρίες συμπαραγωγής και να φέρει σε επαφή επαγγελματίες του χώρου σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας ένα ετήσιο δίκτυο επαγγελματιών για τον κλάδο.

Διαβάστε ακόμη: To Animasyros γίνεται 11 χρόνων και περιμένει τις ταινίες σας

Animasyros 11 607

Κατά τη διάρκεια της Athens Animation Agora (3A), θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ομιλιών με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ένα σεμινάριο προετοιμασίας (pitch coaching session), ώστε οι συμμετέχοντες στα pitch να μπορούν να ετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις ανάγκες της Αγοράς στο φεστιβάλ και γενικότερα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ στη Σύρο, θα πραγματοποιηθούν το pitching forum και η βιντεοθήκη, όπου καταξιωμένοι δημιουργοί και παραγωγοί ταινιών κινουμένων σχεδίων από όλον τον κόσμο καλούνται να παρουσιάσουν νέες ή υπό εξέλιξη παραγωγές animation σε διανομείς και άλλους εκπροσώπους της κινηματογραφικής αγοράς.

Σε ποιον απευθύνεται:

  1. Ταινίες animation στο στάδιο της ανάπτυξης και της χρηματοδότησης

  2. Ολοκληρωμένες ταινίες που αναζητούν διανομή

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάκελο υποβολής στο Pitching Forum & στη Βιντεοθήκη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Animasyros.

Προθεσμία υποβολής έως τις 30 Ιουνίου 2018, στέλνοντας email στο agora@animasyros.gr.

Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, η μεγάλη γιορτή του animation, θα πραγματοποιηθεί για ενδέκατη χρονιά, από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ερμούπολη, στην Aνω Σύρο & στην Ποσειδωνία Σύρου, όπως πάντα σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η Αγορά διοργανώνεται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και με τη σύμπραξη του Athens Game Festival.

Διαβάστε ακόμη

Tags: Animasyros