Φεστιβάλ / Βραβεία

Animasyros 8.0: Προφεστιβαλική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για το κοινό της Αθήνας

στα 10

Λίγο πριν σαλπάρει για Σύρο, το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation + Αγορά Animasyros 8.0 κάνει μια στάση στην Αθήνα για μια προφεστιβαλική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό.

Flix Team
Animasyros 8.0: Προφεστιβαλική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για το κοινό της Αθήνας

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το Διεθνές Φεστιβάλ Animation + Αγορά Animasyros 8.0 παρουσιάζει το πλήρες πρόγραμμα της φετινής του, ενισχυμένης διοργάνωσης που ξεκινάει στις 24 Σεπτεμβρίου στη Σύρο και ταυτόχρονα θα προβάλλει ένα best of πρόγραμμα από τις καλύτερες και βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκαν στην προηγούμενη, έβδομη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Η παρουσίαση θα έχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους (θα τηρηθεί, ωστόσο, σειρά προτεραιότητας).

Animasyros 8.0

To 8o Διεθνές Φεστιβάλ Animation + Αγορά Animasyros διεξάγεται φέτος από τις 24 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου την Ερμούπολη της Σύρου με δυνατές προβολές, masterclasses, εκδηλώσεις και εργαστήρια animation στο μοναδικό θέατρο Απόλλων, στο Δημοτικό Κινηματογράφο Παλλάς και στις υπαίθριες προβολές στην πλατεία Μιαούλη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμά του:

To Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων αniμαsyroς 8.0 πραγματοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ- Εταιρία Αστικού Πολιτισμού σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη Media.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Φεστιβάλ στο ανανεωμένο επίσημο site του Φεστιβάλ, αλλά και στις σελίδες του στο Facebook και στο Twitter.