Buzz

Ενας κλόουν-μαχητής δαιμόνων κι ο Μάικλ Ντάγκλας σας προκαλούν στο αλλοπρόσαλλο «Animal World»

στα 10

Αυτό το βασισμένο σε ένα γιαπωνέζικο manga, κινέζικο action αξιοπερίεργο, άνοιξε πριν λίγες μέρες το φεστιβάλ της Σαγκάης.

Ενας κλόουν-μαχητής δαιμόνων  κι ο Μάικλ Ντάγκλας σας προκαλούν στο αλλοπρόσαλλο «Animal World»

Δεδομένου ότι η προηγούμενη ταινία του Χαν Γιαν ήταν ένα κωμικό δράμα για τον καρκίνο με τον τίτλο «Go Away, Mr. Tumor» (και πάλι βασισμένη σε ένα κόμικ), καθόλου παράξενο δεν μοιάζει ότι το «Animal World», κατοικείται από μερικούς τουλάχιστον ιδιόμορφους χαρακτήρες.

Ο κεντρικός του ήρωας είναι ένας άνδρας που βλέπει τη ζωή του να χτυπά τοίχο ξανά και ξανά. Η φροντίδα της άρρωστης μητέρας του ρουφά όλη του την ενέργεια, το ρομάντζο του με τη νοσοκόμα της δεν δείχνει να προχωρά όπως θα ήθελε και χειρότερα απ όλα, τα χρέη του μεγεθύνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Δείτε ακόμη: Ο Στιβ Καρέλ παίζει με κούκλες στο πρώτο τρέιλερ για το «Welcome to Marwen»

animal world 607

Και κάπως έτσι αποφασίζει να πιαστεί από τη μόνη σανίδα σωτηρίας που βρίσκεται στο δρόμο του και η οποία είναι η συμμετοχή του σε μια σουρεαλιστική παρτίδα «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί», εν πλω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που ονομάζεται Πεπρωμένο, την οποία διοργανώνει ένας εκκεντρικός, ζάμπλουτος Δυτικός.

animal world 607

Δεδομένου ότι το έπαθλο θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη χρεωκοπία και τα πλούτη, ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ριζικά αλλαγμένοι και η απάτη όχι μόνο συγχωρείται, αλλά ενθαρρύνεται, καθώς κι ότι ο ήρωάς μας αρέσκεται να βυθίζεται σε βίαιες φαντασιώσεις όπου μεταμορφώνεται σε έναν πολεμιστή κλόουν που μάχεται δαίμονες, αυτό το παιχνίδι προφανώς δεν μοιάζει με τίποτα που έχουμε ξαναδεί.

animal world 607

Βασισμένο στο manga του Νομπουγιούκι Φουκουμότο, «Ultimate Survivor Kaiji», το φιλμ δείχνει να κατοικεί στο ίδιο ποπ κόμικ σύμπαν με τις πιο αιρετικές superhero ταινίες (σκεφτείτε το «Kick Ass», ή το «Deadpool») και το τρέιλερ το κάνει να μοιάζει αναμφίβολα ενδιαφέρον - αν όχι με τον τρόπο του συναρπαστικό!

br

br

animal world 607

Δείτε και διαβάστε ακόμη: