Buzz

Ανήμερα της γιορτής του, ο «Σούπερ Δημήτριος» κυκλοφορεί ελεύθερα

στα 10

Είναι ο προστάτης της Θεσσαλονίκης (και όλου του ελληνισμού)και ο πρώτος περήφανος, Ελληνας υπερήρωας. Από σήμερα έρχεται σπίτι σας, αφού μπορείτε να τον δείτε και να τον κατεβάσετε, ελευθέρα. Ευχαριστούμε Σούπερ Δημήτριε!

Ανήμερα της γιορτής του, ο «Σούπερ Δημήτριος» κυκλοφορεί ελεύθερα

Σε ένα σουρεαλιστικό παράλληλο σύμπαν, η Θεσσαλονίκη έχει τον δικό της προστάτη υπερήρωα : τον Σούπερ Δημήτριο. Μεταμφιεσμένος ως Δημήτρης Χριστοφορίδης, δημοσιογράφος για το περιοδικό Χρυσή Ιερουσαλήμ, μάχεται για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και το ελληνοχριστιανικό ιδεώδες.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της πέρσι στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, προβλήθηκε σε αίθουσες και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, και τώρα είναι επιτέλους ελεύθερη στο διαδίκτυο.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για θέαση σε ανάλυση 720p, δύο κανάλια ήχου stereo 2.0 και surround 5.1 καθώς και ενσωματωμένους υπότιτλους: ελληνικούς για άτομα με προβλήματα ακοής και αγγλικούς. Ενω θα μπορείτε και να την κατεβάσετε για την έχετε για πάντα δική σας.

Βρήκαμε τον σκηνοθέτη του φιλμ Γιώργο Παπαϊωάννου στο Λος Αντζελες, όπου παρακολουθει μαθήματα στο Gnomon School of Visual Effects και μιλήσαμε για αυτή την ίσως όχι ακριβώς «υπεηρωϊκή», αλλά σίγουρα γεναιώδωρη απόφαση να δώσουν επιτέλους τον «Σούπερ Δημήτριο» στο λαό

Γιατί αποφασίσατε να διαθέσετε την ταινία δωρεάν στο διαδίκτυο;

Προκειμένου να είναι προσιτή σε όλους. Αν θέλει όμως κάποιος να πληρώσει δεν θα του χαλάσουμε το χατίρι. Θα υπάρχει δυνατότητα donate μέσω PayPal και θα γίνονται επίσης δεκτά κληροδοτήματα και δωρεές ακίνητης περιουσίας μέσω συμβολαιογραφικής πράξης.

Ηταν κάτι που θέλατε να κάνετε εξ΄αρχής;

Φυσικά! Δεν επρόκειτο για κάποια σπουδαία απόφαση. Με τον Σούπερ Δημήτριο έγινε ό,τι έχει γίνει και με τις υπόλοιπες ταινίες της OTiNaNAi Productions. Προσφέρονται δωρεάν για download, στα πλαίσια της πάγιας πολιτικής που ακολουθούμε εδώ και χρόνια: να διαβάλλουμε και να διαφθείρουμε την σύγχρονη νεολαία, η οποία «έλα που δεν θέλει».

Πες μου που βρίσκεσαι και τι κάνεις. Και τι σχέδια υπάρχουν για μια επόμενη ταινία

Βρίσκομαι στο Λος Αντζελες και παρακολουθώ μαθήματα στο Gnomon School of Visual Effects, με την βοήθεια υποτροφίας του ιδρύματος Fulbright. Η υπόλοιπη ομάδα μου αφιερώνει καθημερινά τραγούδια του Στέλιου Καζανζτίδη στο YouTube και ετοιμάζει δύο μικρού μήκους ταινίες, τις οποίες θα κοινοποιήσουμε αργότερα με τον ίδιο τρόπο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Επίσης που βρίσκεται και τι κάνει ο Σούπερ Δημήτριος;

Μέχρι σήμερα ήταν στον σκληρό δίσκο μας και περίμενε. Από τις 26 Οκτωβρίου και μετά όμως, ευελπιστούμε να βρίσκεται παντού και να κάνει τον κόσμο να χαμογελάει ηλίθια. Σαν τα ναρκωτικά ένα πράμα...

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε απόψε λοιπόν, ή το ερχόμενο σαββατοκύριακο, απλά κάντε κλικ στην σελίδα του «Σούπερ Δημητρίου» και ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης:

  • Μαζεύουμε φίλους στο σπίτι (όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο)
  • Κάνουμε παραγγελία γενναία ποσότητα γύρου (όχι ΠΙΤΣΑ!, μόνο γύρο λέμε...)
  • Βλέπουμε την ταινία και ΜΕΤΑ τρώμε το γύρο

Εν τω μεταξύ, δείτε το τρέιλερ