Buzz

To πιο οργισμένο status που γράφτηκε ποτέ για το «Game of Thrones»

στα 10

Κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα social media ως ενδεικτικό της οργής των θαυμαστών για τις αναπάντεχες εξελίξεις στο «Game of Thrones». Και κερδίζει με διαφορά τον τίτλο του «καλύτερου status» που γράφτηκε ποτέ για τη σειρά.

To πιο οργισμένο status που γράφτηκε ποτέ για το «Game of Thrones»

Φυσικά και ακολουθούν spoilers, οπότε αν δεν έχετε δει το «Game of Thrones» μέχρι και το 8ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, μην διαβάσετε παρακάτω.

Μετά τις εξελίξεις που σημάδεψαν το 8ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones», το status που ανήρτησε ένας φανατικός θαυμαστής στη σελίδα του στο Facebook κυκλοφορεί ευρέως - ναι τύπου viral - στα social media ως χαρακτηριστικό δείγμα της οργής των τηλεθεατών που βλέπουν έναν έναν τους αγαπημένους τους ήρωες να πεθαίνουν από επεισόδιο σε επεισόδιο.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το recap του Flix για το 8ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του «Game of Thrones».

Είναι φυσικά αδύνατον να το μεταφράσουμε, πόσο μάλλον αφού η πραγματική ουσία του βρίσκεται στην αυτούσια, αυθόρμητη γραφή του που μέσες άκρες βρίζει τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν πως του χάλασε ένα από τα ωραιότερα πράγματα που είχε στη ζωή του. Και ξεκινώντας από το θάνατο του Νεντ Σταρκ στον πρώτο κύκλο, φτάνει μέχρι το επίμαχο 8ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου για να καταλήξει σε ένα «Fuck this show».

Διαβάστε όλο το status παρακάτω και αν ανήκετε στην ίδια οργισμένη κατηγορία με το συγγραφέα του δείτε εδώ πόσο καλύτερα θα τέλειωνε η μάχη ανάμεσα στο Βουνό και την Κόκκινη Οχιά σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο του φινάλε του 8ου επεισοδίου:

2 2 2 2 2

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε περισσότερα για το «Game of Thrones» μέσα από τις αναλυτικές σημειώσεις κάθε επεισοδίου του 4ου κύκλου:

Tags: got04 recaps