Φεστιβάλ / Βραβεία

«Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό»: Η Αντζελίνα Τζολί στέλνει μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας

στα 10

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξαναγίνει μητέρα, η Αντζελίνα Τζολί εμπνέει με ένα λεπτό υπέρ της διαφορετικότητας.

«Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό»: Η Αντζελίνα Τζολί στέλνει μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας

«Θέλω να πω ότι, όταν ήμουν μικρή, όπως στη Maleficent, μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετική. Ενιωθα εκτός τόπου - πολύ θορυβώδης, γεμάτη φωτιά και καθόλου καλή στο να κάθομαι φρόνιμα ή στο να εντάσσομαι σε κάτι. Και τότε, μια μέρα κατάλαβα κάτι - κάτι που ελπίζω να συνειδητοποίησετε όλοι σας. Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό! Όταν κάποιος σας πει πως διαφέρετε, τότε χαμογελάστε και σηκώστε ψηλά το κεφάλι από περηφάνεια».

Ο λόγος της Αντζελίνα Τζολί κατά τη παραλαβή του βραβείου της «καλύτερης κακιάς» στα Kid's Choice Awards για το «Maleficent» διήρκεσε ένα λεπτό, μέσα στο οποίο ειπώθηκε ακριβώς ό,τι έπρεπε για τη διαφορετικότητα σε έναν κόσμο που συνεχίζει να αρνείται τη... διαφορά.

Angelina Jolie Kid's Choice Awards 607 H Αντζελίνα Τζολί μαζί με τις κόρες της, Ζαχάρα και Σίλο

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της αφαίρεσης των ωοθηκών και των σαλπίγγων της, μετά από ενδείξεις για καρκίνο, η Αντζελίνα Τζολί απέδειξε πως δεν είναι τυχαία μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο και μαμά έξι παιδιών.

Δείτε εδώ τον ευχαριστήριο λόγο της:


Διαβάστε ακόμη: