Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται ξανθιά για το «By the Sea». Oh no!

στα 10

Σε φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στη Μάλτα, η ηθοποιός προτιμά κρυστάλ κολόρ. Εμείς όχι.

Η Αντζελίνα Τζολί γίνεται ξανθιά για το «By the Sea». Oh no!

Και σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και γίνεται και ξανθιά η Αντζελίνα Τζολί στο «By the Sea», την ταινία που θα τη φέρει ξανά στην ίδια οθόνη με τον σύζυγο, πλέον, Μπραντ Πιτ.

Αλλά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα που γίνονται αυτόν τον καιρό στη Μάλτα, τη θέλει με συντηρητική περούκα στο χρώμα του μελιού που, όχι, δεν της πάει, παρότι είναι δύσκολο κάτι να κάνει την Αντζελίνα Τζολί άσχημη.

Δείτε ακόμη: Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στις πρώτες φωτογραφίες από το «By the Sea»

Το «By the Sea» εκτυλίσσεται στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, όπου η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ταξιδεύουν στη χώρα. Ψυχραμένοι μεταξύ τους, θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ (τον υποδύεται ο Νιλς Αρεστρουπ) και έναν ξενοδόχο (τον υποδύεται ο Ρισάρ Μπορινζέ). Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Διαβάστε ακόμη:

angelina jolie blonde 607