Buzz

Αν δεν της έφτανε το Sony hack, τώρα η Αντζελίνα Τζολί έχει κι ανεμοβλογιά!

στα 10

Δεν ξέρουμε αν είναι «κακομαθημένο παιδί» όπως την χαρακτήρισαν πρόσφατα τα αφεντικά της Sony, αλλά σίγουρα έχει παιδικές ασθένειες!

Αν δεν της έφτανε το Sony hack, τώρα η Αντζελίνα Τζολί έχει κι ανεμοβλογιά!

Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που πόσταρε η Universal Pictures στο youtube, η Αντζελίνα μιλά στην κάμερα, φορώντας ένα φανελάκι και ελάχιστο make up, εξηγώντας πως δεν πρόκειται να παραστεί στην πρεμιέρα του «Unbroken», καθώς και σε οποιαδήποτε εκδήλωση για την ταινία, καθώς έχει ανεμοβλογιά.

Το timing βεβαίως, είναι λογικό να σας κάνει να σκεφτείτε ότι η απουσία της Τζολί από την προώθηση της ταινίας της ίσως έχει κάτι να κάνει με τα email που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και στα οποία η Εϊμι Πασκάλ της Sony Pictures κι ο παραγωγός Σκοτ Ρούντιν είχαν να πουν μερικά μάλλον όχι ακριβώς κολακευτικά πράγματα για την Αντζελίνα. (Διαβάστε όλη την συνομλία τους εδώ).

Είναι λογικό η σκηνοθέτης και ηθοποιός να μην θέλει να δώσει συνεντεύξεις αυτή την περίοδο καθώς το θέμα της Sony θα βρίσκεται στο μυαλό κάθε δημοσιογράφου, εν τούτοις στο βίντεο, είναι εμφανή στο πρόσωπο και το σώμα της, στίγματα που δηλώνουν ότι μάλλον δεν λέει ψέμματα, ή κάποιος πολύ καλός make up artist βρίσκεται εκτός πλάνου στο δωμάτιο. «Τις επόμενες μέρες θα έχω φαγούρα, θα είμαι κλεισμένη στο δωματιό μου και θα μου λείπετε όλοι και δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί αυτή η ταινία σημαίνει τόσα πολλά για μένα» λέει η Τζολί στο βίντεο.

Σε μια δήλωσή της μέσω της Universal Pictures που κάνει την διανομή της ταινίας η Αντζελίνα εξήγησε επίσης πόσο στεναχωρημένη είναι που θα χάσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τον εκλιπόντα ήρωά της Λούι Ζαμπερίνι και να συναντήσει την οικογένειά του που θα είναι παρούσα στην προβολή, ενώ η εταιρία της ευχήθηκε περαστικά και δήλωσε ότι είναι σε πολύ καλή διάθεση δεδομένου πως «μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, δεν θα είναι εκεί την βραδιά που η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της».

Δείτε το βίντεο πιο κάτω και τα περαστικά μας στην Αντζελίνα τζολί!

Διαβάστε ακόμη: