Buzz

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στον κόσμο της φαντασίας με το «Come Away»

στα 10

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων συναντά τον Πίτερ Παν στο παραμυθένιο live action ντεμπούτο από τη σκηνοθέτιδα του «Brave» της Pixar.

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στον κόσμο της φαντασίας με το «Come Away»

Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των γυρισμάτων για το «Maleficent 2» (απ’ όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες, μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Ελ Φάνινγκ), όλα δείχνουν ωστόσο ότι δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει σύντομα τον κόσμο των παραμυθιών.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ντέιβιντ Ογιέλοουο στο «Come Away», το οποίο θα αποτελέσει ένα υποθετικό πρίκουελ δύο από τα πιο διάσημα παραμύθια όλων των εποχών: της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» και του «Πίτερ Παν».

Διαβάστε ακόμη: Η βασίλισσα της καρδιάς μας, Μισέλ Φάιφερ, θα πρωταγωνιστήσει στο «Maleficent 2»

Maleficent 2 607

Maleficent 2 607

Η ταινία, η οποία θα αποτελέσει επίσης το live action σκηνοθετικό ντεμπούτο της Μπρέντα Τσάπμαν (σκηνοθέτιδας του βραβευμένου με το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων «Brave» της Pixar), θα ακολουθεί την Αλίκη και τον Πίτερ, οι οποίοι εδώ είναι αδέλφια, πριν από τις διάσημες περιπέτειές τους στη Χώρα των Θαυμάτων και στη Χώρα του Ποτέ, αντίστοιχα. Οταν ο μεγαλύτερος αδελφός τους πεθαίνει σε ένα τραγικό ατύχημα, θα προσπαθήσουν να σώσουν τους γονείς τους από τα βάθη της απόγνωσης, ενώ σύντομα θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον κόσμο της φαντασίας.

Ομολογουμένως, λίγοι σκηνοθέτες έχουν καταφέρει να κάνουν με επιτυχία το πέρασμα από το animation στο live action, ωστόσο η χρήση της φαντασίας ως μέσο διαφυγής (αλλά και συμφιλίωσης) από τη σκληρή πραγματικότητα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ψυχολογικά στοιχεία του φανταστικού, κάτι που ελπίζουμε το σενάριο της πρωτοεμφανιζόμενης Μαρίσα Κέιτ Γκούντχιλ να εκμεταλλευτεί με πρωτότυπο τρόπο.

Maleficent 2 607

Διαβάστε ακόμη