Buzz

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Τίτλοι τέλους μετά από 12 χρόνια

στα 10

Σύμφωνα με τα νέα που βρίσκονται σε εξέλιξη, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Τίτλοι τέλους μετά από 12 χρόνια

Ακούγεται εδώ και καιρό, αλλά το αποδίδαμε σε χολιγουντιανά κουτσομπολιά - δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό ειδησεογραφικό μέσο που να το επικυρώνει. Σύμφωνα όμως με το Variety που κυκλοφόρησε την είδηση πριν από λίγα λεπτά, η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει τον Μπραντ Πιτ.

Επιβεβαιώνεται ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου, χθες Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

UPDATE: O δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε μόλις την είδηση. «H απόφαση έγινε γιατί προηγείται η υγεία της οικογένειας. Η πελάτης μου δε θα κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο και ζητά να σεβαστείτε την οικογένειά της σε αυτές τις προσωπικές στιγμές» είπε ο Ρόμπερτ Οφερ στο πρακτορείο Reuters.

UPDATE 2: O Μπραντ Πιτ έκανε επίσημη δήλωση: «Είμαι εξαιρετικά λυπημένος με αυτή την εξέλιξη, όμως αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τα παιδιά. Θα ήθελα πολύ ευγενικά να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους να μας επιτρέψουν το χώρο που αξίζουμε σε μία τόσο προκλητική στιγμή της ζωής μας»

Διαβάστε ακόμη: 5 (περίπου υπαρκτοί) λόγοι για τους οποίους χωρίζουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

angelina jolie brad pitt wedding 607

Είναι σημαντικό το ότι ο Πιτ τονίζει και ο ίδιος το θέμα των παιδιών. Η αιτιολογία που δηλώνεται στην αίτηση αναφέρει «ασυμβίβαστες διαφορές». Πηγές υποστήριζαν ηχηρά ότι εδώ και καιρό υπάρχει τρίτο πρόσωπο (φωτογραφίζοντας την συμπρωταγωνίστρια του Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ).

Ομως, ο (κίτρινος, για αυτό και είμαστε επιφυλακτικοί) Τύπος έχει τώρα οργιάσει υποψιάζοντας ότι η Αντζελίνα θεωρεί ότι ο Πιτ έχει πρόβλημα εθισμού στη μαριχουάνα κι εξάρσεις θυμού που τρόμαζαν τα παιδιά.

Αυτό πάντως αιτιολογεί γιατί ένα τόσο πολιτισμένο και πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι δεν συμφώνησε αυτόματα σε «κοινή κηδεμονία», αλλά η Τζολί ζητά στα επίσημα έγγραφα την αποκλειστική κηδεμονία των 6 παιδιών, παραχωρώντας στον Πιτ μόνο «δικαιώματα επισκέψεων».

Διαβάστε κι αυτό: Μπραντ Πιτ: «Εμπιστεύομαι την Αντζελίνα με τη ζωή μου»

angelina divorces brad 607

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και 12 χρόνια, ενώ τον Αύγουστο του 2014 παντρεύτηκαν στη Νίκαια παρουσία των παιδιών τους κι ελάχιστων φίλων

Τα νέα ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: