Buzz

Καμία συμφωνία! H Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ βρίσκονται στα τελικά στάδια της υιοθεσίας της... Ελλάδας!

στα 10

Φυσικά πρόκειται για ψεύτικο άρθρο του σατιρικού σάιτ Waterford Whispers News. Μας έκανε και χαμογελάσαμε όμως, μέσα στην πίκρα μας...

Flix Team
Καμία συμφωνία! H Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ βρίσκονται στα τελικά στάδια της υιοθεσίας της... Ελλάδας!

Το Waterford Whispers News είναι μία ιρλανδική ιστοσελίδα κατασκευασμένων, σατιρικών ειδήσεων και απόψε είχαν τη χώρα μας στο μικροσκόπιό τους και την επίλυση της οικονομικής μας κρίσης: η Αντζελίνα Τζολί κι ο Μπραντ Πιτ βρίσκονται στα τελικά στάδια της υιοθεσίας της... Ελλάδας. Ολόκληρης της χώρας. Θεωρούμε ότι οι Ιρλανδοί κάνουν καλοπροαίρετο χιούμορ. Διαβάσαμε το κείμενο επιστρατεύοντας και το δικό μας.

Διαβάστε επίσης: O Ολιβερ Στόουν φωνάζει «Viva Tsipras»!

Ο Μπραντ Πιτ είπε ότι οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως το ζευγάρι θα περιμένει μέχρι να περάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για να βάλει τις τελικές υπογραφές και να προσθέσει 11 εκατομμύρια 305 χιλιάδες και 118 ακόμα μέλη στην οικογένειά τους.

Το μόνο που εκρεμμεί είναι οι πρακτικές λεπτομέρειες. «Πρέπει να βρούμε τον πιο βιώσιμο οικονομικά τρόπο που θα μετακομίσουμε τη χώρα στο σπίτι μας στην Αμερική, ή αν θα προσλάβουμε μία νταντά για να προσέχει την Ελλάδα εκεί που είναι...»

Η Αντζελίνα κι ο Μπραντ είχαν εκφράσει και παλιότερα τη θέλησή τους για να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους. «Ακόμα και τα παιδιά μας είναι ενθουσιασμένα που θα υιοθετήσουμε την αδικημένη χώρα της ΕΟΚ και θα αποκτήσουν 11 εκατομμύρια αδέλφια!» δήλωσε η περήφανη μητέρα.

Θυμηθείτε επίσης: O Ντάβος του «Game of Thrones», Λίαμ Κάνινγχαμ είναι ενθουσιασμένος: «Ο πρωθυπουργός σας είναι ο ήρωας που έψαχνε η Ευρώπη»

Σύμφωνα με τις πηγές μας η Αντζελίνα θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία με όλες τις νόμιμες μεθόδους και συνεργάζεται στενά με την Τρόικα και τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

«Οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για πιο εξυπηρετικούς λειτουργούς. Ηθελαν και οι ίδιοι να δουν την Ελλάδα να καταλήγει σε μία καλή οικογένεια...»

Διαβάστε επίσης: