Buzz

Και η Άντζελα Λάνσμπουρι στην «Μέρι Πόπινς» του Ρομπ Μάρσαλ

στα 10

H «Μέρι Πόπινς» του Ρομπ Μάρσαλ συνεχίζει να μας κερδίζει με το υπέροχο καστ του.

Και η Άντζελα Λάνσμπουρι στην «Μέρι Πόπινς» του Ρομπ Μάρσαλ

Η Disney δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να μας κάνει να φωνάξουμε «Supercalifragilisticexpialidocious» για την νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την πιο αγαπημένη βρετανίδα νταντά όλων των εποχών, την Μέρι Πόπινς. Ήδη το καστ για την συνέχεια της «Μέρι Πόπινς» του Ρομπ Μάρσαλ ακούγεται πολύ ενδιαφέρον με τους Έμιλι Μπλαντ, Κόλιν Φερθ και Μέριλ Στριπ να πρωταγωνιστούν ενώ οι Τζούλι Άντριους και Ντικ Βαν Ντάικ θα κάνουν κι αυτοί ένα πέρασμα σε μια ταινία που, από το καστ και μόνο, φαίνεται να μας έχει κερδίσει.

Διαβάστε ακόμα: Supercalifragilisticexpialidocious: Η Εμα Τόμπσον μας ξεσηκώνει σε «Mary Poppins» sing-along!

angela

Μέσα σε όλο αυτό η Disney ανακοίνωσε πως και η Άντζελα Λάνσμπουρι, άρτι αφιχθείσα από την ερμηνεία της στο live action του «Beauty and the Beast», θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια Μέρι Πόπινς στον ρόλο της Κυρίας με τα Μπαλόνια. Η δράση θα εξελίσσεται στο Λονδίνο της οικονομικής κρίσης της δεκαετίας του ’30 και θα παραμένει πιστή στα βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, καθώς η αγαπημένη νταντά των παιδιών Μέρι Πόπινς συνεχίζει τις περιπέτειές της με την οικογένεια Μπανκς. Η Τζέιν κι ο Μάικλ έχουν πια μεγαλώσει (ο Μάικλ έχει ήδη τρία παιδιά) και δέχονται επίσκεψη από τη Μέρι Πόπινς αμέσως μετά από μια μεγάλη προσωπική τους απώλεια. Με τις μαγικές της ικανότητες, η Μέρι Πόπινς θα βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη χαρά και το κέφι που λείπει από τη ζωή της.

Η ταινία, η οποία θα είναι μιούζικαλ σε πρωτότυπη μουσική του Μαρκ Σέιμαν και τραγούδια του ίδιου του Σείμαν και του Τόνι Σκοτ Γουίτμαν, έχουν κάνει παραγωγή οι Τζον ΝτεΛούκα και Μαρκ Πλατ οι οποίοι είχαν ξανασυνεργαστεί με τον Μάρσαλ και την Μπλαντ στο «Into the Woods».

H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα του 2018.

Διαβάστε ακόμη:

angela2