Buzz

Οταν ο Ανγκ Λι συνάντησε την Πέμη Ζούνη

στα 10

Ενας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες της Αμερικης έρχεται στην Ελλάδα για να σκηνοθετήσει ένα θεατρικό.

Οταν ο Ανγκ Λι συνάντησε την Πέμη Ζούνη

Ακούγεται σαν μια από εκείνες τις ειδήσεις που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με δυσπιστία, κυρίως γιατί δεν μπορείς να φανταστείς ποια θα ήταν ηδιαδρομή που έφερε την Πέμη Ζούνη και τον Ανγκ Λι κοντά, σε μια περίοδο μάλιστα που ο τελευταίος έχει να προωθήσει μια καινούρια ταινία με οσκαρικές φιλοδοξίες, το «Billy Lynn's Long Halftime Walk».

Εν τούτοις στο site του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη όπου πρόκειται να ανέβει ο καρπός της συνεργασίας τους, υπάρχει ήδη μια ανακοίνωση που το επιβεβαιώνει. Μπορεί να μην υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα είναι η παράσταση που θα ανεβάσουν στο site του ΙΜΧ, αλλά υπάρχουν δυο φωτογραφίες του Λι και της Ζούνη ως απόδειξη προφανώς ότι δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τα ημερολόγιά σας, ότι ο Απρίλης αργεί κι ότι η είδηση δεν είναι φάρσα.

Διαβάστε ακόμη: Ο νέος Ανγκ Λι θα είναι κάτι το πρωτοφανές! Το λέει κι η Κρίστεν Στιούαρτ

ανγκ λι, πέμη ζούνη 607

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο που θα ανέβει τον Δεκέμβριο θα είναι ο μονόλογος «... Και Ιουλιέτα» του Aκη Δήμου, στον οποιο «η Ιουλιέτα βρίσκεται μόνη στο σπίτι της, δίχως Ρωμαίο, να μιλά σ’ έναν φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση. Μια Ιουλιέτα κουλουριασμένη, ακίνητη, ξεχασμένη-απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας, που γράφτηκε ποτέ - θυμάται, στοχάζεται και προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει, μετέχοντας ακούσια σε μια μυσταγωγία της ανθρώπινης ύπαρξης».

Δείτε ακόμη