Buzz

Ο Γουίλ Σμιθ κυνηγά τον εαυτό του στο τρέιλερ για το «Gemini Man» του Ανγκ Λι

στα 10

Ο Ταϊβανός σκηνοθέτης πειραματίζεται ξανά με τις νέες τεχνολογίες και τα ψηφιακά εφέ στο καινούργιο του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας.

Ο Γουίλ Σμιθ κυνηγά τον εαυτό του στο τρέιλερ για το «Gemini Man» του Ανγκ Λι

Παρά την αποτυχία του «Billy Lynn’s Long Halftime Walk», ο Ανγκ Λι δεν το βάζει κάτω. Αντ’ αυτού, αποφάσισε να συνεχίσει τους πειραματισμούς με τις νέες τεχνολογίες και να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική που επιστράτευσε σε εκείνο το φιλμ για να γυρίσει και την καινούργια του ταινία, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Gemini Man», στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αντί για το κλασικό των 24 ανά δευτερόλεπτο.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η ταινία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ειδικά οπτικά εφέ, σαν αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο «Captain Marvel», προκειμένου να ξανανιώσει τον πρωταγωνιστή της κατά 25 ολόκληρα χρόνια. Κι αυτό γιατί η πλοκή θέλει έναν εκτελεστή να βρίσκεται κυνηγημένος από τον ίδιο του τον κλώνο, κάτι που απαιτεί από τον Γουίλ Σμιθ να έρχεται κυριολεκτικά αντιμέτωπος με τον 23χρονο εαυτό του.

Διαβάστε ακόμη: Η Αν Χάθαγουεϊ και η Ρέμπελ Γουίλσον είναι δύο αξιολάτρευτες απατεώνισσες στο τρέιλερ του «The Hustle»

Gemini Man 607

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου, και μαζί με τον διπλό Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστούν ο Κλάιβ Οουεν, η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ και ο Μπένεντικτ Γουόνγκ.

Ομολογουμένως, ο Ανγκ Λι είναι ένας σκηνοθέτης που έχει αποδείξει πολλές φορές στην καριέρα του ότι μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε κινηματογραφικό είδος με την ίδια ευκολία και διαύγεια, συνδυάζοντας με απόλυτη ισορροπία το στυλ, το επιβλητικό θέαμα και το σαρωτικό συναίσθημα. Κάτι όμως μοιάζει να έχει αλλάξει ελαφρώς τα τελευταία χρόνια, και η εμμονή του με την τεχνολογία δείχνει σαν να έχει αφαιρέσει κάτι από την ψυχή του.

Και η αλήθεια είναι, αν κρίνουμε από το πρώτο τρέιλερ, ότι το «Geminin Man» φαίνεται πως υποφέρει από τα ίδια συμπτώματα, ελπίζουμε ωστόσο να διαψευστούμε. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Gemini Man 607