Buzz

Ο Αντι Σέρκις διαβάζει τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ ως... Γκόλουμ

στα 10

Oh my precious! (Απλά... δείτε το).

Ο Αντι Σέρκις διαβάζει τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ ως... Γκόλουμ

Καλεσμένος του The Late Show με τον Στίβεν Κολμπέρ, ο Αντι Σέρκις αποδέχθηκε την πρόκληση: πώς θα «ακουγόντουσαν» τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ αν τα διάβαζε το Γκόλουμ του «Αρχοντα του Δαχτυλιδιών»;

Ο Σέρκις απέκτησε τη διεθνή του φήμη ως ο χαρακτηριστικός (αντι)ήρωας φαντασίας του Τόλκιν, ενώ το ταλέντο του (φωνή και body language, εκφραστικότητα και βλέμματα) απέδειξε ότι το performance capture και το blue screen δεν καταργούν την ερμηνεία ενός ηθοποιού - την ενισχύουν.

Θυμηθείτε ότι ο Κολμπέρ είναι μεγάλος φαν του Τόλκιν: Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το «Hobbit» με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Αυτή του η επιτυχία άλλωστε τον έφερε και χθες στα πλατό του Κολμπέρ: ως πρωταγωνιστή στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη και στις ελληνικές αίθουσες. Για πρώτη φορά ο ηγέτης των πιθήκων Σίζαρ έχει τέτοιο ρόλο και ερμηνεία.

Επιστρέφοντας όμως στο gag που έστησε ο Κολμπέρ και το σχόλιο για τη (σουρεαλιστική) πολιτική πραγματικότητα στην Αμερική: είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ένα... Γκόλουμ;

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε και δείτε επίσης: