Buzz

Αν το «Fast & Furious 6» το σκηνοθετούσαν η Σοφία Κόπολα, ο Τζιμ Τζάρμους ή ο Τέρενς Μάλικ

στα 10

Είχατε σκεφτεί ποτέ πώς θα έμοιαζε το ultra muscle, ultra γρήγορο, ultra απίθανο «Fast & Furious» αν ήταν μια καλλιτεχνική, ανεξάρτητη, αμερικάνικη ταινία; Τώρα μπορείτε να το δείτε.

Αν το «Fast & Furious 6» το σκηνοθετούσαν η Σοφία Κόπολα, ο Τζιμ Τζάρμους ή ο Τέρενς Μάλικ

Αν επισκεφθείτε το κανάλι της ομάδας των CineFix στο YouTube θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά από αφιερώματα, παρωδίες και πειραγμένα βίντεο που ξεκινούν από την επικαιρότητα της εβδομάδας και καταλήγουν σε μια πραγματικά «άλλη» ματιά πάνω στην ιστορία του σινεμά.

Ενα από τα πιο πετυχημένα τους πρότζεκτ είναι αυτό με τον τίτλο «Wrong Director», όπου μέσα σε λίγα λεπτά φαντασιώνονται πώς θα έμοιαζαν μεγάλα αμερικανικά blockbusters αν τα σκηνοθετούσαν δημιουργοί του arthouse κυκλώματος - με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον «Iron Man 3» σκηνοθετημένο από τον Γούντι Αλεν.

Με αφορμή την έξοδο του «Fast & Furious 6», που βγαίνει και στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου, η ομάδα των CineFix αποδεικνύει πως ο Rock και ο Βιν Ντίζελ θα μπορούσαν να ταιριάξουν τέλεια στο παστέλ σύμπαν της Σοφία Κόπολα, στα ασπρόμαυρα absurdums του Τζιμ Τζάρμους και στη νωχελική κοντά στη φύση εμμονή του Τέρενς Μάλικ.

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα:

Δείτε περισσότερα από τους CineFix στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.