Buzz

Δυσκολεύεστε στην προσωπική σας ζωή; Παραδώστε για 10 λεπτά το tinder λογαριασμό σας στην Εϊμι Σούμερ

στα 10

O,τι κι αν κάνει αυτό το κορίτσι καταλήγει ξεκαρδιστικό. Δείτε την Εϊμι Σούμερ να διαχειρίζεται τις tinder επιλογές μίας συντάκτριας του Vanity Fair...

Δυσκολεύεστε στην προσωπική σας ζωή; Παραδώστε για 10 λεπτά το tinder λογαριασμό σας στην Εϊμι Σούμερ

H Eϊμι Σούμερ είναι το σέξι εξώφυλλο και το πιπεράτο κεντρικό θέμα του Vanity Fair Μαΐου και εξηγεί αναλυτικά για την καριέρα της, τη δύναμη του χιούμορ και την ανάγκη για μία γυναίκα κωμικό να λέει τα βρώμικα αστεία της, όσο κι αν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Με τίτλο «Amy Schumer Is Rich, Famous, and in Love: Can She Keep Her Edge?» το άρθρο εξετάζει αν μπορεί μία αθυρόστομη, προκλητική, πολιτική κωμικός, σεναριογράφος, παραγωγός να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού και την τόλμη της στο κείμενο.

Διαβάστε αναλυτικά: Εϊμι Σούμερ: Γιατί είναι απαραίτητο για μία κωμικό να πει τα «dirty stuff»

amy schumer VF 607

Τα παραλειπόμενα όμως αυτής της συνέντευξης και φωτογράφισης μοιάζουν ακόμα πιο ξεκαρδιστικά από το ίδιο το άρθρο.

Δείτε το βίντεο όπου η Σούμερ παίρνει το κινητό τηλέφωνο της Αντρια, μίας συντάκτριας του Vanity Fair, και χωρίς να έχει ξαναχρησιμοποιήσει το app γνωριμιών Tinder, αποφασίζει να πειραματιστεί με το λογαριασμό της ξένης κοπέλας. Και φυσικά επί 10 λεπτά δίνει ένα αυθόρμητο stand up για τις σχέσεις, τους άντρες, τις γυναίκες, τα ψέμματα, τις ανασφάλειες, τις προκαταλήψεις μας.

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε επίσης: