Buzz

Προκαλείς την Εϊμι Σούμερ να σου δείξει το στήθος της. Είσαι, όμως, έτοιμος για την αντίδρασή της;

στα 10

Παραμένει συναρπαστική, ακόμη κι όταν δεν κάνει τίποτα. Φανταστείτε όταν ένας θεατής από το κοινό της ζητάει να του δείξει το στήθος του, μπροστά σε δεκάδες κόσμου που παρακολουθεί ένα από τα σόου της.

Προκαλείς την Εϊμι Σούμερ να σου δείξει το στήθος της. Είσαι, όμως, έτοιμος για την αντίδρασή της;

H Εϊμι Σούμερ βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Σουηδία, για ένα από τα stand-up σόου της που συγκεντρώνουν κάθε φορά δεκάδες θαυμαστές της και επιβεβαιώνουν πως στα 35 της χρόνια παραμένει η πιο συναρπαστική, πολιτικά ανορθόδοξη και διαολεμένα αστεία γυναίκα ενός «άλλου», αγαπημένου, Χόλιγουντ.

Κατά τη διάρκεια του σόου, ένας από τους θεατές θεώρησε συνετό να φωνάξει δυνατά «Δείξε μας το στήθος σου», προκαλώντας έτσι την Εϊμι Σούμερ να απαντήσει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο, πράγμα που δεν κάνει για πρώτη φορά. Η αθυροστομία της, η ελευθερία με την οποία χειρίζεται το σώμα της, η φιλοσοφία της πως αξίζει να προκαλείς όταν αυτό έχει ακόμη και μια ελάχιστη πιθανότητα να αλλάξει τον κόσμο, την έχει φέρει συχνά μπροστά σε παρόμοιες «άβολες» καταστάσεις.

Δείτε ακόμη: Η γυμνή Εϊμι Σούμερ σε ένα δυνατό μήνυμα εναντίον της ελεύθερης οπλοκατοχής

Amy Schumer 607

Amy Schumer 607

Amy Schumer 607

Δείτε ακόμη: Η Εϊμι Σούμερ εξηγεί γιατί το... μέγεθος μετράει!

Δείτε στο βίντεο παρακάτω, που πόσταρε η ίδια η Εϊμι Σούμερ στη σελίδα της στο Facebook, την αντίδρασή της απέναντι στον σεξιστή θεατή που τελικά απομάκρυνε από την αίθουσα - με το μνημειώδες: «Θα δείξω το στήθος μου, όταν θέλω εγώ».


Διαβάστε ακόμη: