Buzz

Η Εϊμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

στα 10

Είναι αλήθεια. Είναι μια νέα εποχή. Είναι μια υπέροχη, πληθωρική κωμικός που θα αναλάβει να αλλάξει για πάντα το προβληματικό image της πιο διάσημης κούκλας στον κόσμο.

Η Εϊμι Σούμερ θα είναι η Barbie του 21ου αιώνα

Ισως να φταίει αυτή εδώ η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω που έδωσε την ιδέα για το νέο που μοιάζει περισσότερο με τρολάρισμα ότι η Εϊμι Σούμερ θα υποδυθεί τη Barbie στη μεγάλη παραγωγή της Sony σε μια ταινία που φιλοδοξεί κατά τους παραγωγούς της να φέρει ένα νέο αέρα σε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την ομορφιά, το φεμινισμό και την ταυτότητα.

Amy Schumer 607

Το σενάριο της ταινίας που στην πραγματικότητα ήταν τρία (αφού είχαν δοθεί σε διαφορετικούς σεναριογράφους, με τελική επιλογή την ιδέα της Χίλαρι Γουίνστον) θα αναπτυχθεί από την ίδια την Εϊμι Σούμερ και την αδερφή της, Κιμ Κάραμελ και ουσιαστικά θα αφηγείται την ιστορία μιας κούκλας που ζει στην τέλεια χώρα των Barbie (δεν εννοούμε καν αυτή εδώ...) και η οποία ανακαλύπτει πως δεν ταιριάζει με την τελειότητα όλων των υπολοίπων και εξορίζεται στον αληθινό κόσμο, εκεί όπου θα ανακαλύψει πως το να είσαι διαφορετική είναι... κούκλα!

Δείτε ακόμη: Προκαλείς την Εϊμι Σούμερ να σου δείξει το στήθος της. Είσαι, όμως, έτοιμος για την αντίδρασή της;

Amy Schumer 607

Η Εϊμι Σούμερ - είμαστε σίγουροι - θα έχει λόγο και στο ποιος (ή ποια, μάλλον) θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ στοιχηματίστε από τώρα για τις αντιδράσεις που θα προκύψουν όταν η Σούμερ θα αδυνατίσει περισσότερο απ' όσο θα ήθελε για να είναι μεν μια διαφορετική Barbie αλλά να μη χαλάσει και την παράδοση της Mattel που τα τελευταία χρόνια έχει κατηγορηθεί για τα θέματα βάρους και ρατσισμού απέναντι σε όλα τα κορίτσια του κόσμου.

Δείτε εδώ το πιο κοντινό σε κούκλα που έφτασε μέχρι σήμερα η Εϊμι Σούμερ:


Περισσότερη Εϊμι Σούμερ:

amy schumer VF 607