Buzz

Η Εϊμι Ανταμς παίζει μόνο με το πρόσωπό της στο «The Late Show» - Δείτε το βίντεο

στα 10

Ισως η πρωταγωνίστρια της χρονιάς, η Εϊμι Ανταμς βρέθηκε στο τηλεοπτικό σόου του Στίβεν Κολμπέρ και για άλλη μία φορά έδωσε ρέστα.

Η Εϊμι Ανταμς παίζει μόνο με το πρόσωπό της στο «The Late Show» - Δείτε το βίντεο

Με τα «Νυκτόβια Πλάσματα» του Τομ Φορντ και το «Arrival» του Ντενί Βιλνέβ να έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας και να αποτελούν δυο από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της νέας σεζόν, ενώ ταυτόχρονα συζητιούνται έντονα για τα Οσκαρ, η Εϊμι Ανταμς βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας ως μια από τις πιο χαρισματικές ηθοποιούς της γενιάς της.

Διαβάστε ακόμη: «Ω θα ήμουν σίγουρα ένα αγρίμι της νύχτας»: Το Flix συνάντησε τον Τομ Φορντ και την Εϊμι Ανταμς

Amy Adams 607

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας του Φορντ στις ΗΠΑ, η Ανταμς βρέθηκε προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό «The Late Show» του Στίβεν Κολμπέρ, στο πλαίσιο της προώθησης του φιλμ, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη νεανική της καψούρα για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Και σε πιο ανάλαφρους τόνους από τις ερμηνείες της στις δύο αυτές ταινίες, ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του παρουσιαστή να παίξουν ένα παιχνίδι με τίτλο Eyebrow Theater, όπου ο καθένας τους θα πρέπει να ερμηνεύσει μονάχα με το πρόσωπο, χωρίς λόγια, τους υποθετικούς εσωτερικούς μονολόγους που τους διαβάζει ο συμπαίκτης τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο.


Διαβάστε ακόμη