Buzz

«Arrival»: O Nτενί Βιλνέβ, η Εϊμι Ανταμς και οι εξωγήινοι

στα 10

O Καναδός σκηνοθέτης ίσως είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή.

«Arrival»: O Nτενί Βιλνέβ, η Εϊμι Ανταμς και οι εξωγήινοι

Κι όχι δεν παραπονιόμαστε. Ο Ντενί Βιλνέβ είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες δημιουργούς των ημερών μας, παραδίδοντας σταθερά ταινίες που δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τις αντοχές του mainstream κοινού σε κάτι πιο παράξενο -και το αντίστροφο.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει σχέση με τη συνέχεια του «Sicario» και θα λέγαμε, ευτυχώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει άλλα, πιο φιλόδοξα σχέδια. Ανάμεσά τους φυσικά, το σίκουελ του «Blade Runner», αλλά και τη διασκευή του βιβλίου του Τζο Νέσμπο, «The Son».

Διαβάστε αναλυτικά: Τζέικ Τζίλενχαλ και Ντενί Βιλνέβ ξανά μαζί, στα ίχνη του Τζο Νέσμπο

Ομως η πρώτη του ταινία που θα φτάσει στις αίθουσες - αφού περάσει από το 73o Φεστιβάλ Βενετίας - θα είναι το «Arrival», μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας με την Εϊμι Ανταμς στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μόλις προγραμματίστηκε από την Paramount για την έξοδό της τον Νοέμβριο, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

arrival shooting H Εϊμι Ανταμς κι ο Ντενί Βιλνέβ στα γυρίσματα της ταινίας

Δείτε ακόμη: Save the date: Το σίκουελ του «Blade Runner» έρχεται τον Ιανουάριο 2018

Το «Arrival», που μέχρι τώρα ήταν γνωστό ως «The Story of Your Life», ξεκινά με την άφιξη μιας στρατιάς εξωγήινων διαστημοπλοίων στον πλανήτη μας. Με τον κόσμο σε αναταραχή και την ανθρωπότητα να αναζητά απαντήσεις για την ταυτότητα και τις προθέσεις των επισκεπτών, μια ομάδα ειδικών καλείται να ερευνήσει.

Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους και η οποία στην πορεία θα ρισκάρει με μια πράξη της που πιθανότατα θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της, αλλά πιθανότατα και την ίδια την ανθρωπότητα.

Η Εϊμι Ανταμς κρατά φυσικά το βασικό ρόλο, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συναντάμε τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Φόρεστ Γουίτακερ. Δεδομένης της καταγωγής του σκηνοθέτη και της ημερομηνίας εξόδου του φιλμ, περιμένουμε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο. Προς το παρόν, δείτε παρακάτω το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε.

Arrival 607

Διαβάστε ακόμη