Buzz

«American Hustle»: Νέες φωτογραφίες, νέες κουπ

στα 10

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ ετοιμάζεται για τις αίθουσες και… για τα βραβεία του, προκαλώντας ρίγη ‘70ς νοσταλγίας κι ελπίδες για ένα βρώμικο, γεμάτο καταχρήσεις, αριστούργημα.

«American Hustle»: Νέες φωτογραφίες, νέες κουπ

Ετοιμο για την πρεμιέρα του στις 25 Δεκεμβρίου στις αμερικάνικες αίθουσες, το «American Hustle» ξεκίνησε την προωθητική του καμπάνια ως το παράδοξο φιλμ που ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ γύρισε χωρίς ανάσα, αμέσως μετά τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» και εν συνεχεία ως αυτή η ταινία στην οποία δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος από τους πρωταγωνιστές της φοράει πιο ωραία περούκα από τον άλλον, σε μια over the top επιστροφή στα 70s.

Τώρα, και με την προοσκαρική περίοδο να πλησιάζει επικίνδυνα, η καμπάνια της ταινίας σοβαρεύει - χωρίς ωστόσο να αποτινάσσει από πάνω της το fun - με ένα τρέιλερ σκορσεζικών διαστάσεων που θυμίζει φυσικά τις μέρες του «Boogie Nights» του Πολ Τόμας Αντερσον, αλλά και ένα glossy αυθεντικό αστυνομικό φιλμ της δεκαετίας του '70.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «American Hustle» αφηγείται την ιστορία του ιδιοφυούς απατεώνα Ερβινγκ Ρόζενφελντ (Κρίστιαν Μπέιλ), που μαζί με την εξίσου καπάτσα και αισθησιακή βρετανίδα συνεργάτη του, Σίντνεϊ Πρόσερ (Εϊμι Ανταμς), αναγκάζεται να δουλέψει για έναν ατίθασο πράκτορα του FBI, τον Ρίτσι ΝτιΜάσο (Μπράντλεϊ Κούπερ). Εκείνος τους συστήνει στο σύμπαν της μαφίας του Νιου Τζέρσεϊ, έναν κόσμο τόσο μαγευτικό, όσο και επικίνδυνο. Ο Τζέρεμι Ρένερ υποδύεται τον Καρμάιν Πολίτο, έναν παθιασμένο και επιπόλαιο τοπικό πολιτικό παράγοντα που βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο έγκλημα και το FBI. Ο μόνος άνθρωπος που βρίσκεται σε θέση να καταστρέψει και τις δύο πλευρές, είναι η απρόβλεπτη σύζυγος του Ερβινγκ, η παρορμητική Ρόζαλιν (Τζένιφερ Λόρενς). Μαζί τους στην ταινία εμφανίζονται ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, ο Λούις Σι Κέι και ο Αλεσάντρο Νιβόλα.

Μπείτε στην ατμόσφαιρα του «American Hustle» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με τις νέες φωτογραφίες της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησαν και διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία παρακάτω.

Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο TV spot του «American Hustle» με όλο και πιο ενθουσιαστικές σκηνές, αλλά και το κλιπ «Meeting», όπου ο Κρίστιαν Μπέιλ φλερτάρει την Εϊμι Ανταμς με αφορμή λίγο Ντιουκ Ελινγκτον.

ah01

ah02

ah03

Διαβάστε ακόμη: