Buzz

Η Αμπερ Χερντ χαρίζει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τα χρήματα του συμβιβασμού με τον Τζόνι Ντεπ

στα 10

Αποδεικνύοντας ότι ο σκοπός της δεν ήταν ποτέ να γίνει πλουσιότερη με ένα διαζύγιο, η Αμπερ Χερντ τηρεί όσα υποσχέθηκε: παραχωρεί τα χρήματα του συμβιβασμού της με τον Τζόνι Ντεπ σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η Αμπερ Χερντ χαρίζει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τα χρήματα του συμβιβασμού με τον Τζόνι Ντεπ

Πριν από λίγες μέρες δόθηκε τέλος σε ένα από τα πιο επώδυνα διαζύγια διασήμων των τελευταίων χρόνων. Οι κατηγορίες της Αμπερ Χερντ για τον, κατά τα λεγόμενά της, βίαιο κι αλκοολικό Τζόνι Ντεπ με αποκορύφωμα το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και σειρά φωτογραφίων από τις συνεχείς κακοποιήσεις της θα θαφτούν για πάντα στα συρτάρια των δικαστηρίων, καθώς το ζευγάρι προχώρησε σε οικονομικό συμβιβασμό.

Διαβάστε περισσότερα: Τέλος καλό, όλα καλά (;) για τον Τζόνι Ντεπ και την Αμπερ Χερντ

Επτά εκατομμύρια δολάρια δέχθηκε να πληρώσει ο Ντεπ για να μην υπάρξει δίκη, αλλά και να μην έχει καν το δικαίωμα να ανασύρει ποτέ ξανά τις κατηγορίες της η πρώην γυναίκα του.

Johnny Depp Amber Heard

Η ίδια η Χερντ (η οποία με τη σειρά της κατηγορήθηκε από το περιβάλλον του Ντεπ αλλά κι από τους εκατομμύρια θαυμαστές του ότι είχε σκοπό να τον παγιδεύσει και να τον εκμεταλλευτεί) αποποιήθηκε το ποσό και το χάρισε σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις: μία για κακοποιημένες γυναίκες και ένα παιδικό νοσοκομείο.

Με την κίνησή της αυτή η Χερντ βουλώνει τα στόματα των καχύποπτων. Ναι, θα μπορούσε να είναι μία χολιγουντιανή προικοθύρας. Ομως, θα μπορούσε να λέει και την αλήθεια. Μία αλήθεια που δεν βολεύει την αντίληψή μας για τον αγαπημένο σταρ, αλλά ανοίγει το διάλογο για κάτι σοβαρότερο: πόσο τιμωρούμε ξανά και ξανά το θύμα, καθώς δεν την πιστεύουμε; Κι αν ένα νεαρό κορίτσι όντως κακοποιήθηκε από εναν από τους πιο ισχυρούς χολιγουντιανούς σταρ, πώς θα βρει το δίκιο της;

amber heard johnny depp 607 1

«Οπως εξηγούσα και στο κείμενο των περιοριστικών μέτρων και στην κατάθεσή του διαζυγίου μου, τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ ρόλο γαι μένα. Χαίρομαι αν μπορούν να στηρίξουν φιλανθρωπικούς σκοπούς και να βοηθήσουν όσους αδυνατούν να υπερασπίσουν τους εαυτούς τους» δήλωσε η Χερντ.

«Το ποσό του διακονονισμού μας είναι 7 εκατομμύρια δολάρια και 7 εκατομμύρια δολάρια δωρίζω σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Πρόκειται για ένα ποσό που ξεπερνά τις δικές μου δυνατότητες, ποσά που έδινα στο παρελθόν και θα συνεχίσω να δίνω και στο μέλλον...» 

amber heard johnny depp 607 2

«Η δωρεά μου θα χωριστεί ισόποσα και θα διανεμηθεί στο ACLU, το ίδρυμα που εστιάζει στο να σταματήσει τη βία εναντίον των γυναικών και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες, στο οποίο έχω δουλέψει εθελοντικά τα τελευταία 10 χρόνια. Γνωρίζω ότι αυτές οι οργανώσεις θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα με τον πιο ικανό τρόπο.»

«Ελπίζω αυτή η φριχτή εμπειρία να τελειώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις ζωές όσων έχουν πραγματικά ανάγκη...»

Διαβάστε περισσότερα: