Buzz

Alright, alright, alright: αγόρασε το t shirt του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ - είναι για καλό σκοπό

στα 10

O τύπος που έχτισε καριέρα μη βάζοντας μπλούζα πάνω του, τώρα μάς πουλάει το T Shirt του. Alright, alright, alright - αν είναι για καλό σκοπό....

Alright, alright, alright: αγόρασε το t shirt του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ - είναι για καλό σκοπό

Παρόλο που και στην Ελλάδα το «Dazed and Confused» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, όπου πρωτοείδαμε τον Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ στο ρόλο του «Ντέιβιντ Γούντερσον», έχει τους φανατικούς του φίλους, η ταινία δεν έγινε ποτέ όσο cult της άξιζε. Τόσο τουλάχιστον, ώστε κάθε θεατής που έμαθε τον ΜακΚόνεχεϊ είτε από τις ρομαντικές κομεντί των 00ς ή το οσκαρικό του comeback να ξέρει το inside joke του «Alright, alright, alright». Ηταν η χαρακτηριστική ατάκα του πρώτου κινηματογραφικού ήρωά του κι έχει καταλήξει συνώνυμη με την καριέρα του και προσωπική του υπογραφή.

Δείτε κι αυτό: H οντισιόν του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ για το «Dazed and Confused» είναι το πιο cool πράγμα που είδατε εδώ και καιρό

Για αυτό κι αποφάσισε να την λογοτυπίσει και να παραδώσει το coypright σε στη Represent - μία πλατφόρμα που πουλάει εμπορεύματα στο κοινό, με τα έσοδα να καταλήγουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Matthew McConaughey alright t shirt

Στην περίπτωση του ΜακΚόνεχεϊ, τα έσοδα από τα T Shirt, καπέλα και γυναικεία τοπ με το «Alright, alright, alright» λογότυπο θα διατεθούν στον οργανισμό Just Keep Livin' (η άλλη διάσημη ατάκα του από το «Dazed and Confused») που ενισχύει μαθητές Γυμνασίου, δίνοντάς τους υποτροφίες για τη μελλοντική τους εκπαίδευση.

Μπορείτε να βρείτε τα εμπορεύματα στην ιστοσελίδα της Represent μόνο μέχρι τις 15 Αυγούστου (υποθέτουμε λοιπόν ότι κυκλοφορύν σε μικρή ποσότητα και είναι συλλεκτικά) και κοστίζουν 20-30 δολάρια.

Περισσότερος Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ: