Buzz

«I really loved you.» Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κι η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς θυμούνται γιατί χώρισαν, στο πρώτο κλιπ του «Aloha»

στα 10

Είναι η ταινία που θα μας πάει από την άνοιξη στο καλοκαίρι: Το «Aloha» του Κάμερον Κρόου μοιάζει με τη ρομαντική κομεντί που δε θα αποχωριστούμε ποτέ! Δείτε το νέο κλιπ.

«I really loved you.» Ο Μπράντλεϊ Κούπερ κι η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς θυμούνται γιατί χώρισαν, στο πρώτο κλιπ του «Aloha»

Το «η νέα ταινία από το σκηνοθέτη του "Jerry Maguire"» αρκεί για να μας κερδίσει, παρότι ο Κάμερον Κρόου έχει, από το 1996, κάνει άλλες επτά ταινίες φιξιόν και ντοκιμαντέρ. Η ταινία έρχεται στις (αμερικανικές) αίθουσες στις 29 Μαΐου και μοιάζει ότι θα φέρει στις οθόνες μας την πιο καλοκαιρινή αίσθηση - ακόμα κι αν, δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Το χιούμορ, η ελαφριά μελαγχολία, η αγορίστικη αδεξιότητα, το τέλειο καστ και το ντεκόρ της Χαβάης μοιάζουν να χτίζουν μια ατμόσφαιρα με τη χαρακτηριστική, γλυκόπικρη σφραγίδα του Κάμερον Κρόου.

Διαβάστε ακόμη: Το «Aloha» του Κάμερον Κρόου έχει καλοκαιρινό soundtrack κι έρχεται τον Μάιο

Στο «Aloha», κεντρικός ήρωας, ως άλλος αποπροσανατολισμένος Τζέρι Μαγκουάιρ, είναι ο Μπράιαν Γκίλκρεστ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ένας 37χρονος σύμβουλος όπλων του αμερικανικού στρατού που μετά από μια αποστολή όπου τα κάνει θάλασσα, τοποθετείται στην αμερικανική βάση στη Χονολουλού. Εκεί, με επικεφαλής τον Αλεκ Μπόλντουιν και καθοδηγητή τον (σοφό) Μπιλ Μάρεϊ, θα συναντήσει έναν παλιό του έρωτα, τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, παντρεμένη πια με τον Τζον Κραζίνσκι και θ' αρχίσει να ερωτεύεται (πώς όχι, άλλωστε), την Εμα Στόουν, την αξιωματικό που φροντίζει να μην ξεφύγει ο Μπράιαν από το στόχο (της μονάδας και της ζωής του).

Διαβάστε ακόμη: Μετά το «Whiplash», ο Ντάμιεν Σαζέλ προσκαλεί στη «La La Land» τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν

Στο πρώτο κλιπ της ταινίας που κυκλοφόρησε, ο Μπράντλεϊ Κούπερ κι η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς έχουν την αλά Κάμερον Κρόου «συζήτηση»: γιατί χωρίσαμε, γιατί φέρεσαι πάντα σα μικρό αγόρι, δεν ήθελα πολλά, μόνο να είσαι εκεί... Δείτε το παρακάτω και ερωτευτείτε (την ταινία, φυσικά)!

Διαβάστε ακόμη: