Buzz

Η Sony θέλει στ' αλήθεια πάρα πολύ να δείτε το «Aloha» του Κάμερον Κρόου

στα 10

Η ίδια η Sony, με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν στο χακάρισμα του χειμώνα, μοιάζει να κατέστρεψε τις πιθανότητες επιτυχίας του «Aloha» του Κάμερον Κρόου, που μαζεύει κακές κριτικές από παντού.

Η Sony θέλει στ' αλήθεια πάρα πολύ να δείτε το «Aloha» του Κάμερον Κρόου

Ο απόηχος του χακαρίσματος της Sony τελειωμό δεν έχει: τελευταίο θύμα, στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια, το «Aloha», η νέα ρομαντική κομεντί του Κάμερον Κρόου που μοιάζει καταδικασμένη προτού ακόμα βγει, σήμερα, στις αμερικανικές αίθουσες.

«Δεν ξανασχολούμαι με ταινία που το σενάριό της είναι τόσο γελοίο,» έγραφε η Εϊμι Πασκάλ σ' ένα από τα emails της που διέρρευσαν στη δημοσιότητα, «δε με νοιάζει πόσο αγαπάω τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς, δε λειτουργεί ούτε για μια στιγμή.» Και στη συνέχεια της αλληλογραφίας, η Πασκάλ κατηγορεί τον Κάμερον Κρόου που δεν άλλαξε τίποτα στο σενάριό του παρά τις συμβουλές του στούντιο, το γεγονός ότι το φιλμ δείχνει ανθρώπους να φλερτάρουν παρότι είναι παντρεμένοι με άλλους, στοιχείο άκρως αντιεμπορικό για το αμερικανικό κοινό, αλλά και τον Σκοτ Ρούντιν που δεν πάτησε ούτε μια φορά το πόδι του στο γύρισμα για να ελέγξει όσα συνέβαιναν εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Το «Aloha» του Κάμερον Κρόου έχει καλοκαιρινό soundtrack κι έρχεται τον Μάιο

aloha 607

Οι κριτικές που ήδη έχουν κυκλοφορήσει στην Αμερική είναι η μια χειρότερη απ' την άλλη: το Variety χαρακτηρίζει το «Aloha» ως «αδιαμφισβήτητα τη χειρότερη ταινία του Κάμερον Κρόου», το Indiewire την αποκαλεί «σοκαριστικά κακή» και ο κριτικός των New York Times δηλώνει, ως φαν του σκηνοθέτη, ότι «προσπάθησε να ελαφρύνει την απογοήτευσή του με λίγο έλεος».

Το «Aloha» παρακολουθεί την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου στη Χαβάη και πρωταγωνιστούν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εμα Στόουν και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, περικυκλωμένοι από τους Μπιλ Μάρεϊ, Αλεκ Μπόλντγουιν και Τζον Κραζίνσκι. Παρότι το αρνητικό ρεύμα γύρω από την ταινία παραείναι δυνατό για να το αγνοήσει κανείς, εμείς εξακολουθούμε να περιμένουμε τον καινούριο Κάμερον Κρόου με γλυκειά ανυπομονησία, παρότι η ταινία στην Ελλάδα θα βγει αρκετά αργά, στις 15 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: «Aloha» στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κάμερον Κρόου

Η Sony, προσπαθώντας να μαζέψει τα σπασμένα, έχει βαλθεί να προσελκύσει πάσει θυσία το κοινό στις αίθουσες, γι' αυτό και κυκλοφόρησε online τα πρώτα 8 λεπτά του «Aloha», τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω: αρχειακό υλικό από τη Χαβάη του ψυχρού πολέμου, τα λουάου και την εκεί αμερικανική στρατιωτική παρουσία και, αμέσως μετά, ο Μπράντλεϊ Κούπερ που ξανασυναντά τον παλιό του έρωτα (Ρέιτσελ ΜακΑνταμς), ενώ η Εμα Στόουν (παίζοντας εξαιρετικά υπερβολικά, παραδεχτείτε το), προσπαθεί απεγνωσμένα να του τραβήξει την προσοχή. Για οκτώ λεπτά, καθόλου άσχημα. Για το υπόλοιπο, υπομονή.