Buzz

Τερματίζοντας τη φωτογένεια! Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ στο πρώτο τρέιλερ του «Allied»

στα 10

Οι πρώτες εικόνες του «Allied» του Ρόμπερτ Ζεμέκις είναι τόσο φωτογενείς εξαιτίας του πρωταγωνιστικού του διδύμου, που σχεδόν δεν προσέχεις την υπόθεση...

Τερματίζοντας τη φωτογένεια! Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ στο πρώτο τρέιλερ του «Allied»

Το «Allied» είναι ένα μελόδραμα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, γραμμένο από τον οσκαρικό Στιβ Νάιτ του «Eastern Promises», του «Locke» και, πιο πρόσφατα, του «Burnt» και σκηνοθετημένο από τον Ρόμπερτ Ζεμέκις που θέλει οπωσδήποτε να ξεπεράσει γρήγορα την εμπορική αστοχία του «The Walk». Το φιλμ παρακολουθεί δυο κατασκόπους που ερωτεύονται στη διάρκεια μιας αποστολής εναντίον ενός Γερμανού αξιωματικού. Εκείνος Αμερικανός, εκείνη Γαλλίδα. Θα συναντηθούν στη Βόρεια Αφρική και θα παντρευτουν, αλλά γρήγορα ο έρωτάς τους απειλείται, όταν ο Μπραντ Πιτ ανακαλύπτει ότι η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι διπλός πράκτορας κι ότι εκείνος έχει εντολή να τη σκοτώσει.

Αν η υπόθεση σας θυμίζει το «Mr & Mrs Smith», φανταζόμαστε πως αυτό είναι το νόημα, όπως επίσης θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τους δύο υπερβολικά φωτογενείς σούπερ σταρ να μπλέκονται σε ένα παράνομο love affair όπως έγινε κάποτε με την Αντελίνα, ενω ο Μπραντ τα είχε ακόμη με την Τζένιφερ Ανιστον.

Allied 607

Allied 607

Οσο για το τρέιλερ, είναι χορταστικό, πολύ σέξι, ό,τι πρέπει για τα Οσκαρ και για γεμάτα σινεμά από τα τέλη Νοεμβρίου και μετά που η ταινία θα βγει στις αίθουσες:


Περισσότερα νέα τρέιλερ:

allied 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Allied