Industry

Το «All the Pretty Horses» του Μιχάλη Κωνσταντάτου στο Gap-Financing Market του Φεστιβάλ Βενετίας

στα 10

Το πρόγραμμα της Βενετίας φιλοδοξεί να δώσει μια τελική ώθηση προς την ολοκλήρωσε σε projects που έχουν συγκεντρώσει ήδη το 70% της χρηματοδότησης τους.

Το «All the Pretty Horses» του Μιχάλη Κωνσταντάτου στο Gap-Financing Market του Φεστιβάλ Βενετίας

47 ταινίες μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, αλλά και VR projects περιλαμβάνονται στην λίστα του Gap-Financing Market ανάμεσα τους και το «All the Pretty Horses» το οποίο έχει περάσει ήδη από το Torino Film Lab και Berlinale Co-Production Market στον δρόμο του προς την ολοκλήρωση.

Δείτε ακόμη: Δύο Ελληνικά project στο Berlinale Co-Production Market

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Μιχάλη Κωνσταντάτου μετά το «Luton», είναι μια παραγωγή της Horsefly Films από την Ελλάδα και της Endorphine Production από την Γερμανία.

H Αλίκη κι ο Πέτρος ένα παντρεμένο ζευγάρι λίγο πριν τα 40, μετακομίζουν από το διαμέρισμα τους στην Αθήνα σε μια επαρχιακή πόλη μαζί με τον πεντάχρονο γιο τους. Εκέινη δουλεύει σαν αποκλειστική νοσοκόμα κι εκείνος σαν επιστάτης σε μια πλούσια βίλα, της οποίας η ιδιοκτήτρια λείπει συχνά.

Οι δύο τους έχοντας δυσκολίες να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον, περνούν όλο και περισσότερο καιρό στο άδειο σπίτι, προσπαθώντας να αναβιώσουν κάτι από την προηγούμενη καλύτερη ζωή τους, έστω κι αν ξέρουν ότι πρόκειται για ένα ψέμα.

Δείτε ακόμη: