Buzz

All right, all right, all right...o Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ το έκλεψε από τον Τζιμ Μόρισον

στα 10

Ηταν η χαρακτηριστική ατάκα του ήρωά του στο «Dazed and Confused» κι έχει γίνει και η προσωπική του υπογραφή. Να όμως που ο οσκαρικός πλέον Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ ομολογεί από που την... έκλεψε. Δείτε το βίντεο.

All right, all right, all right...o Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ το έκλεψε από τον Τζιμ Μόρισον

Παρόλο που και στην Ελλάδα το «Dazed and Confused» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, όπου πρωτοείδαμε τον Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ στο ρόλο του «Ντέιβιντ Γούντερσον», έχει τους φανατικούς του φίλους, η ταινία δεν έγινε ποτέ όσο cult της άξιζε. Τόσο τουλάχιστον, ώστε κάθε θεατής που έβλεπε τον ΜακΚόνεχεϊ να παραλαμβάνει μία σειρά από βραβεία φέτος και να ξεκινάει τους ευχαριστήριους λόγους του με το «All right, all right, all right», να καταλαβαίνει αυτόματα που απευθύνεται.

Να όμως που κι όσοι νομίζαμε ότι ξέραμε, γνωρίζαμε μόνο την μισή αλήθεια. Γιατί η «All right» ατάκα στην ουσία ανήκει στον Τζιμ Μόρισον των Doors και σε μία live εμφάνισή τους που άκουγε ο ΜακΚόνεχεϊ λίγο πριν παίξει την πρώτη του σκηνή στο σινεμά.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ελληνικής καταγωγής Καναδού παρουσιαστή Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος, ο ΜακΚόνεχεϊ αφηγείται με λεπτομέρεια εκείνο το πρώτο γύρισμα, όπου ο Λινκλέιτερ τον έριξε στα βαθιά κι εκείνος all right, all right, all right... κολύμπησε.

).

Περισσότερος Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ: