Buzz

Ο Κένεθ Μπράνα είναι ο Σαίξπηρ στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «All is True»

στα 10

Και από το πουθενά, ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία για τα τελευταία χρόνια του μεγάλου αυτού θεατρικού συγγραφέα.

Ο Κένεθ Μπράνα είναι ο Σαίξπηρ στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «All is True»

Οπότε μιλάμε για έργα του Σαίξπηρ στη μεγάλη οθόνη, το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό είναι εκείνο του Κένεθ Μπράνα. Με τις μεταφορές μερικών από τα σπουδαιότερα έργα του μεγάλου συγγραφέα στη μεγάλη οθόνη, όπως τον «Ερρίκο τον 5ο», «Αμλετ», και «Πολύ Κακό για το Τίποτα», ο Μπάνα έχει συσχετίσει το όνομά του με το σαιξπηρικό δράμα.

Και λίγο πριν μας δώσει τις ταινίες του «Artemis Fowl» και «Το Εγκλημα στο Νείλο», ο Μπράνα σκηνοθέτησε την ταινία «All is True», η οποία μιλάει για τα τελευταία χρόνια της ζωής του Σαίξπηρ, με τον ίδιο μάλιστα να πρωταγωνιστή στον ομώνυμο ρόλο. Το σενάριο υπογράφει ο Μπεν Ελτον, γνωστός από κωμικές σειρές όπως «Blackadder», «The Young Ones» και «Upstart Crow», εδώ την πρώτη του δραματική προσπάθεια. Μαζί με τον Κένεθ Μπράνα πρωταγωνιστούν και η Τζούντι Ντεντς, στον ρόλο της συζύγου του Σαίξπηρ, Αν, και ο Ιαν ΜακΚέλεν ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Κόμη του Σαουθάμπτον, Χένρι Ράιοθσθλεϊ.

Διαβάστε ακόμα: Η Εμα Τόμπσον αποκαλύπτει πού χρωστάει την ερμηνεία της στο ''Love, Actually": «Στον Κένεθ Μπράνα. Μου ράγισε την καρδιά...»

all is true 607

all is true 607

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της ταινίας «βρισκόμαστε στο έτος 1613, και ο Σαίξπηρ έχει αναγνωριστεί ως ο σπουδαιότερος συγγραφέας της εποχής του. Αλλά όταν τον βρίσκει η καταστροφή και το θέατρό του, το Γκλόουμπ Θίατερ, καίγεται ολοσχερώς, ο Σαίξπηρ, απεγνωσμένος, αναγκάζεται να επιστρέψει στο Στάτφορντ, για να βρεθεί αντιμέτωπος με τον παρελθόν του και μια παραμελημένη οικογένεια. Βασανισμένος από τον θάνατο του μονάκριβού του γιού Χάμνετ, προσπαθεί να φτιάξει τις κατεστραμμένες σχέσεις με την γυναίκα του και τις κόρες του. Ταυτόχρονα αναγκάζεται να εξετάσει τα λάθη του ως πατέρας και σύζυγος. Η προσωπική του αναζήτηση για την αλήθεια αποκαλύπτει μυστικά και ψέματα, αλλά και μια οικογένεια σε πόλεμο.»

Η ταινία θα ανοίξει στην Αμερική στις 21 Δεκεμβρίου, για μια βδομάδα, μόνο και μόνο για μπει, έστω και αργοπορημένα, στην Οσκαρική κούρσα. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: