Buzz

Η Αλισον Μπρι θυμάται την audition που της ζήτησαν να βγάλει το σουτιέν της

στα 10

Που είναι το όριο; Πόσα έχουν αλλάξει τα τελευταία 30 χρόνια στο πώς μεταχειρίζονται τα στούντιο τις νέες ηθοποιούς; Η Αλισον Μπρι αφηγείται τι της συνέβη, πριν λίγα χρόνια σε μία ακρόαση.

Η Αλισον Μπρι θυμάται την audition που της ζήτησαν να βγάλει το σουτιέν της

Η Αλισον Μπρι έγινε διάσημη από το «Community», μία σειρά που την ήθελε (αρχικά) ένα κουμπωμένο, συντηρητικό κορίτσι - στα πρότυπα της «απουσιολόγου» αυτής της τάξης απόκληρων φοιτητών. Μετά τη καριέρα της πήρε το δρόμο της μέσα από indie κινηματογραφικές επιτυχίες («Sleeping with Other People») και ωραίους τηλεοπτικούς ρόλους που δοκίμαζαν τα όρια του ταλέντου της (από τη εκδικητική σύζυγο στο «Mad Men», μέχρι την κυνική Νταίάν του «BoJack Horseman»).

Η Αλισον Μπρι δεν ήθελε να γίνει στάρλετ. Και το ήξερε και πατούσε γερά στα πόδια της. Πόσα κορίτσια που ξεκινούν σε αυτή την υπερανταγωνιστική βιομηχανία έχουν αυτή τη σιγουριά, ή το πείσμα ή τις αντιστάσεις απέναντι σ' ένα σύστημα που σε θέλει μονίμως ημίγυμνη, ποζάτη, αναλώσιμη;

Και μέσα σε όλη αυτή τη συζήτηση των γυναικών του Χόλιγουντ για ίση μεταχείριση και δικαιώματα, πόσα τελικά έχουν αλλάξει; Πρακτικά, καθημερινά;

Δείτε κι αυτό: Η αμήχανη στιγμή που ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν στην Κρίστεν Στιούαρτ

Alison Brie gif

«Οχι πολλά» απαντά η Μπρι σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προώθηση της ιερόσυλης νέας της κωμωδίας «Τhe Little Hours», αλλά και της νέας της σειράς στο Netflix, «Glow».

«Δεν έχουν αλλάξει όσα πράγματα θα πίστευε κανείς ότι όφειλαν να έοχυν αλλάξει. Οι ακροάσεις, για παράδειγμα, δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Ικετεύεις για ένα ρόλο που θα έχεις 2 γραμμές διαλόγου μαζί με εκατοντάδες ακόμα κορίτσια κι αυτό δίνει μία τεράστια δύναμη στον παραγωγό. Οπότε, ναι σου ζητάει ό,τι γουστάρει. Αν δε θέλεις, εκεί είναι η πόρτα.....»

«Στην αρχή της καριέρας μου πέρασα από μία ακρόαση για το τηλεοπτικό "Entourage". Επρεπε να πάμε με μπικίνι και να λέμε 2 ατάκες. Στο τέλος μου ζητήθηκε να βγάλω το σουτιέν μου. Ετσι, απλά.»

Η Αλισον Μπρι δεν έπαιξε ποτέ σε κανένα επεισόδιο του "Entourage".

Διαβάστε περισσότερα: