Buzz

Το πλήρωμα του «Alien: Covenant» έχει ένα μήνυμα για σας

στα 10

Λίγο πριν από την έξοδο της νέας ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ στις αίθουσες, το πλήρωμα του διαστημικού σκάφους Covenant σάς στέλνει μήνυμα από το διάστημα!

Το πλήρωμα του «Alien: Covenant» έχει ένα μήνυμα για σας

Ενας μήνας απομένει περίπου μέχρι την έξοδο του «Alien: Covenant» στις αίθουσες και η εφιαλτική καμπάνια για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ρίντλεϊ Σκοτ καλά κρατεί, αυξάνοντας την αναμονή για το νέο επεισόδιο στην κινηματογραφική μυθολογία του «Alien».

Μετά τα ολοένα και πιο τρομακτικά τρέιλερ, λοιπόν, το σποτ αναγέννησης του ανδροειδούς Μάικλ Φασμπέντερ και τη μικρού μήκους-πρόλογο του «Alien: Covenant», μια νέα σειρά από βίντεο έρχεται για να εντείνει τη δυσοίωνη ατμόσφαιρα που περιβάλλει την επιστροφή του αγαπημένου μας κινηματογραφικού αρπακτικού από το έξω διάστημα.

Διαβάστε ακόμη: Ακυρώστε τα πάντα. Στις 26 Απριλίου είναι η επίσημη Alien Day!

Alien: Covenant 607

Σε αυτά, τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σκάφους Covenant μαγνητοσκοπούν βιντεομηνύματα για τους αγαπημένους τους πίσω στη Γη, λίγο πριν μπουν στις κάψουλες όπου θα περιέλθουν σε νάρκη για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής τους. Μόνο που τα συγκινητικά μηνύματά τους διακόπτονται από ανησυχητικά αποσπάσματα από την αποστολή τους, δίνοντάς μας σοβαρές ενδείξεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα επιζήσουν για να ξαναδούν τον πλανήτη μας.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν το «Alien: Covenant» θα καταφέρει να αναπαράγει έστω και σε κάποιο βαθμό τον ανυπέρβλητο τρόμο που ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχτισε με την πρωτότυπη ταινία του 1979 ή θα αποδειχθεί κατώτερο των (υψηλών) προσδοκιών, όπως έγινε με τον «Προμηθέα» του, το 2012.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο, καθώς και μερικές νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη νέα ταινία.






Περισσότερο... Alien

Alien: Covenant 607

Alien: Covenant 607

Alien: Covenant 607

Alien: Covenant 607

Alien: Covenant 607