Buzz

Η Αλίσια Βικάντερ (δεν) είναι η νέα Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Η Σουηδέζα που άλωσε το Χόλιγουντ, κέρδισε ήδη Οσκαρ και πήρε και το πιο πολυπόθητο ελεύθερο αγόρι, υπέγραψε τελικά για τον περιζήτητο ρόλο της Λάρα Κροφτ - ακολουθώντας πιστά αλλά και με το δικό της πιο ευρωπαϊκό τρόπο τα βήματα της Αντζελίνα Τζολί.

Η Αλίσια Βικάντερ (δεν) είναι η νέα Αντζελίνα Τζολί

Πριν κλείσει τα 30 κέρδισε ένα Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου (για το «Κορίτσι από τη Δανία» του Τομ Χούπερ). Ακριβώς όπως είχε κάνει η Αντζελίνα Τζολί (για το «Girl Interrupted»).

Πριν κλείσει τα 30 τα έχει φτιάξει με έναν από τους πιο πολυπόθητους εργένηδες της βιομηχανίας (τον Μάικλ Φασμπέντερ). Ακριβώς - χμ... περίπου - όπως είχε κάνει η Αντζελίνα Τζολί (με τον Μπραντ Πιτ).

Πριν κλείσει τα 30 έχει υπογράψει για έναν από τους πιο περιζήτητους ρόλους στο Χόλιγουντ (αυτόν της Λάρα Κροφτ στο reboot του «Tomb Raider»). Ακριβώς όπως είχε κάνει η Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε και διαβάστε ακόμη: Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, απεγνωσμένη αγάπη: Πρώτο τρέιλερ από το «The Light Between Oceans»

Alicia Vikander 607

Αν συνυπολογίσει κανείς πως η Αλίσια Βικάντερ είναι το ίδιο όμορφη, το ίδιο ταλαντούχα, με ολοκληρωμένη την ευρωπαϊκή (και δη σκανδιναβική) ανατροφή - που κερδίζει κατά κράτος τη Γαλλίδα που κάποτε αγάπησε τον Γιον Βόιτ - τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για την 28χρονη Σουηδέζα να μην έχει ήδη ανακηρυχθεί ως η νέα Αντζελίνα Τζολί.

Μόλις μέσα στο κινηματογραφικό 2015, η Βικάντερ πρόλαβε να δώσει σεξ απίλ στην τεχνητή νοημοσύνη στο «Ex Machina», να κάψει τον Μπράντλεϊ Κούπερ στο «Burnt», να βάλει στιλιστικές και κατασκοπευτικές τρικλοποδιές στη CIA και την KGB στο «The Man from U.N.C.L.E.», να κλέψει την παράσταση από τον Εντι Ρεντμέιν στο «Κορίτσι από τη Δανία» και στο άμεσο μέλλον είναι έτοιμη για να τη δούμε στο «The Light Between Oceans» με τον Μάικλ Φασμπέντερ, στο «Tulip Fever» του του Τζάστιν Τσάντγουικ, στο «Jason Bourne» αλλά και στο «Submergence» του Βιμ Βέντερς, μαζί με τον Τζέιμς ΜακΑβοϊ.

Alicia Vikander 607

Η είδηση ότι η Αλίσια Βικάντερ θα είναι και η Λάρα Κροφτ στο reboot του «Tomb Raider» - αφήνοντας φήμες... τις φήμες που ήθελαν το ρόλο να πηγαίνει στην Ντέιζι Ρίντλεϊ του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», έρχεται να κλειδώσει την επιτυχία της, αλλά και να χτίσει την αναμονή για πόζες με τη λάτεξ στολή που κάποτε έκαναν την Αντζελίνα Τζολί πραγματικά ακαταμάχητη. Το φιλμ δεν θα σκηνοθετήσει καμία από τις κυρίες που ήταν υποψήφιες για τη θέση, αλλά ο Ρόαρ Ουτχάουγκ του «The Wave» που είναι και Νορβηγός και έτσι θα συνεννοηθεί και καλύτερα με τη πρωταγωνίστριά του.

Alicia Vikander 607

Διαβάστε ακόμη: