Buzz

Ραντεβού με την Αλίκη: 4 νέα teasers του «Alice Through the Looking Glass»

στα 10

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει το πρώτο κανονικό τρέιλερ της «Αλίκης Μέσα από τον Καθρέφτη», συναντάμε τους κεντρικούς ήρωες σε 4 παραμυθένια teasers.

Ραντεβού με την Αλίκη: 4 νέα teasers του «Alice Through the Looking Glass»

Update 05.11 Δείτε στο τέλος του κειμένου το πρώτο τρέιλερ του «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» - you've been gone too long, Alice!

Αυτή τη φορά, ο χρόνος είναι με το μέρος μας! Η Disney θα λανσάρει απόψε το πρώτο κανονικό, μεγάλο, χορταστικό ελπίζουμε τρέιλερ του «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» και προετοιμάζει το έδαφος με 4 teasers (το ένα είδαμε λίγες μέρες νωρίτερα), που το καθένα ορίζει τη στιγμή στο χρόνο της... πτώσης της Αλίκης και το ύφος όσων συναντά στο ταξίδι της. Παρότι η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» το 2010 δίχασε το κοινό και την κριτική, δε δίχασε καθόλου το box office κι αποτέλεσε θεαματική εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 δις παγκοσμίως. Μια συνέχειά της, με βάση το επόμενο μυθιστόρημα του Λούις Κάρολ, θεωρήθηκε αυτονόητη για όλους τους συντελεστές, εκτός... από τον Τιμ Μπάρτον! Ετσι, η ταινία «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» ξαναφέρνει στην οθόνη τη γνώριμη ομάδα των Μία Γουασικόφσκα, Τζόνι Ντεπ, Αν Χάθαγουεϊ και Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, καθίζοντας στον σκηνοθετικό θρόνο τον Τζέιμς Μπόμπιν των «Muppets». Το πώς αυτό θα επηρεάσει το ύφος της ταινίας μένει να το δούμε, παρότι η αισθητική (δείτε τη γραμματοσειρά) παραμένει απαράλλαχτη. Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες την άνοιξη, στις 27 Μαΐου. Προς το παρόν, βουτάμε κι εμείς στο λαγούμι, πίσω από την Αλίκη, στα παρακάτω teasers.

alice through the looking glass 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Update 05.11 Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» - you've been gone too long, Alice!